Δέσποινα Βανδή: Κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Ντέμη Νικολαΐδη! Θα "λιώσετε" με τα λόγια της!

Στάζει "μέλι"!

Δέσποινα Βανδή: Κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Ντέμη Νικολαΐδη! Θα

Η Δέσποινα Βανδή σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε, δε δίστασε και έκανε κανονική ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της σύζυγο, Ντέμη Νικολαΐδη! Μόλις διαβάσετε τα λόγια της, το μόνο σίγουρο είναι πως θα "λιώσετε"!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Celebrity και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, στο πώς αυτός έχει αντέξει στον χρόνο αλλά και στα δύο παιδιά της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν τον γνώρισα, ένιωσα πράγματα, αλλά ίσως επειδή δεν με ενδιέφεραν τα “σκαλιά της εκκλησίας”, δεν μπορώ να σου πω ότι το σκέφτηκα. Δύο χρόνια αργότερα, όμως, αισθάνθηκα ότι αυτός ο άντρας ήθελα να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πολλά πράγματα. Ο γάμος είναι μια μακροχρόνια σχέση και στόχος είναι να μην «ξενερώσει» κανένας από τους δύο. Είναι σημαντικό η εξέλιξη των δύο αυτών ανθρώπων να είναι παράλληλη. Δεν γίνεται ο ένας να προχωράει μπροστά και ο άλλος να μένει πίσω, θα δημιουργηθεί χάσμα. Είναι σημαντικό τα «θέλω» του ενός να είναι αποδεκτά και από τον άλλο. Εγώ από την αρχή αυτής της σχέσης -και πριν από το γάμο αλλά και μετά–, πίστευα ότι δεν υπάρχει μόνο το εμείς. Υπάρχει και το εγώ και το εσύ. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταργήσεις το εγώ σου, ό,τι κάνουμε δηλαδή στα πρώτα χρόνια μιας σχέσης, που ξεχνάμε τους φίλους μας, παρασυρόμαστε από τον έρωτα και λειτουργούμε διαρκώς ως μια δυάδα που χωρίζει αναγκαστικά μόνο τις ώρες της δουλειάς. Για μένα αυτό δεν είναι υγιές. Θέλω να έχω τους φίλους μου, όπως θέλω να έχει και ο άλλος τους φίλους του. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι η επικοινωνία, να μιλάς για τα πράγματα που σε απασχολούν, αλλά και να ακούς με ορθάνοιχτα αφτιά, γιατί ο άλλος μπορεί να σου δώσει μια δική του οπτική που εσύ δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Αν τα νεύρα είναι τεντωμένα, καλύτερα να μη μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Έχει τύχει πολλές φορές όταν είμαι εκνευρισμένη να μιλήσω μετά από δύο μέρες, ώστε να έχω πλέον απο­φορτιστεί, να μου έχει φύγει δηλαδή η ένταση και να είμαι ψύχραιμη στην τοποθέτησή μου».

Όσο για τα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο είπε: «Έχω εξαιρετική σχέση μαζί τους και έχω αφιερώσει άπειρες ώρες χτίζοντάς την. Υπήρξαν στιγμές που τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα, που είχα γονατίσει από την κούραση και τα νεύρα, έκλαιγα με το παραμικρό -κυρίως στην πιο παιδική τους ηλικία- και έλεγα ότι δεν θα αντέξω άλλο. Παρόλο όμως που υπήρχε η εναλλακτική της βοήθειας, ήθελα να είμαι εγώ η βασική πηγή φροντίδας τους μέρα-νύχτα. Εύχομαι λοιπόν μεγαλώνοντας να πουν “η μάνα μας ήταν μια καλή μάνα”. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για εμένα».

Η τραγουδίστρια άλλωστε περνάει πολλές ώρες με τα παιδιά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δίνει την ευκαιρία στην κόρη της να τραγουδήσει μαζί της!

Δέσποινα Βανδή: Έκανε "καυτή" αποκάλυψη για τον σύζυγο της on air!

Η Δέσποινα Βανδή το τόλμησε και έκανε μία "καυτή" αποκάλυψη για τον σύζυγο της Ντέμη Νικολαΐδη on air, στη διάρκεια του ημιτελικού του X-Factor!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δε συνηθίζει να μιλάει συχνά για τον σύζυγο της, ωστόσο ένα σχόλιο που έγινε στην κριτική των AC², της έδωσε την αφορμή να μιλήσει για τον αγαπημένο της.

Βέβαια η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν ξεχνά να μοιράζεται στιγμές που περνάει με την κόρη της Μελίνα!

Συγκεκριμένα, οι δύο διαγωνιζόμενοι εξήγησαν πως τους αρέσει που ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ο μέντοράς τους μιας και είναι μεν αυστηρός αλλά «καλός αυστηρός».

Η τραγουδίστρια τότε απάντησε: «Μου άρεσε πολύ αυτό το σχόλιο. Ξέρετε ποιος άλλος είναι καλός αυστηρός; Ο άντρας μου» είπε ψιθυρίζοντας!