Κώστας Κόκλας: "Ράγισαν" καρδιές με την ανάρτηση του για τη μητέρα του! «Όλα μου λείπουν»

Τα συγκινητικά λόγια!

Κώστας Κόκλας:

Καρδιές ράγισαν με την συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Κόκλας για την μητέρα του, στα δέκα χρόνια από τον θάνατό της. «Όλα μου λείπουν» έγραψε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε μέσα από μία φωτογραφία να θυμηθεί την μητέρα του, μιας και πέρασαν συνολικά δέκα χρόνια από τη μέρα που εκείνη "έφυγε" από τη ζωή!

Έτσι με μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, της έστειλε το πιο συγκινητικό μήνυμα.

«Το στρωμένο σου χαλί τα Χριστούγεννα ....η λιακάδα από το χαμόγελό σου την άνοιξη...η υπομονή σου στο μπαλκόνι τα καλοκαίρια... όλα μου λείπουν...».

Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για το έμφραγμα που πέρασε!

Ο Κώστας Κόκλας μιλά για το πρόβλημα υγείας του! Η μάχη με την κατάθλιψη και η εισαγωγή στο νοσοκομείο! (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Κώστας Κόκλας.

Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε στη λαμπερή παρουσιάστρια για όλους και όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη επεσήμανε την ανανέωση του ηθοποιού, παρατηρώντας ότι είχε αφεθεί ένα χρονικό διάστημα, και εκείνος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε:

"Με είχα αφήσει! Ήταν ένα διάστημα, είναι η αλήθεια, που με είχα αφήσει. Πέρασα την ψιλο-κατάθλιψή μου! Θέλει ένα θάρρος κάποια στιγμή να τα δεις τα πράγματα από έξω, και αν κόψεις όσα σε κρατάνε. Σημασία είναι να είσαι εσύ καλά, αλλιώς δεν έχει νόημα να είσαι στις μαύρες σου και να υποφέρεις. Δεν ξενυχτάω! Τελειώνω από το θέατρο στις 12, πριν τις 2 είναι δύσκολο να κοιμηθώ, πρέπει να σηκωθώ 9 το πρωί για να πάω καθυστερημένος στη δουλειά μου, αλλά την κάνω με πάρα πολύ κέφι!" εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε, όταν ρωτήθηκε αν συνεχίζει να καπνίζει ακόμη: "Είχα ένα ισχαιμικό επεισόδιο και ήμουν στην κλινική, από τους 9 ανθρώπους στο θάλαμο, οι 6 δεν είχαν βάλει τσιγάρο στο στόμα τους! Πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας!" είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: