Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Τα "έσπασαν" 12 μέρες μετά το γάμο!

Πάει και ο πέμπτος γάμος της ηθοποιού!

Χωρισμός

Σαν "βόμβα" έσκασε ο χωρισμός αυτός στην διεθνή showbiz! Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, τα "έσπασαν" μόλις 12 μέρες μετά το γάμο τους, ο οποίος έγινε σε μία μυστική τελετή!

Αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της ηθοποιού, και όπως η ίδια αποκάλυψε έφτασε άδοξα στο τέλος του, μιας και ήθελε να περάσει λίγο χρόνο χωριστά από τον σύζυγό της.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ένα αιφνίδιο διαζύγιο σόκαρε και την ελληνική showbiz!

Ο λόγος για την εκρηκτική Πάμελα Άντερσον και τον παραγωγό Τζον Πίτερς, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκαν ωστόσο τα "έσπασαν" γρήγορα!

Η ίδια ανακοίνωσε την είδηση του χωρισμού τους μόλις χθες!

Πάμελα Άντερσον χωρισμός

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν η καλλονή;

Χωρισμός βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz! Έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσαν η καλλονή; Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άσχημο τσακωμό και έχουμε λεπτομέρειες!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, η ίδια έχει μαζέψει τα πράγματά της εδώ και μέρες, ενώ τον έχει κάνει και unfollow στο Instagram.

Ο λόγος για τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά και την κούκλα δικηγόρο Μαρία Λαθούρη. Αξιοσημείωτο είναι πως κανείς από τους δύο δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για παροδική κρίση ή για οριστικό φινάλε!

Να θυμίσουμε ότι χώρισε και η Φωτεινή Ψυχίδου με τον Δημήτρη Κοργιαλά!

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Μετά από 13 χρόνια έβαλαν τέλος;

Έβαλαν τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης; Αν ισχύει πρόκειται για ένα χωρισμό «βόμβα» στην showbiz!

Εκείνος 41, εκείνη 35 και μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας κι έναν αρραβώνα που έλαβε χώρα το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς;

Ο λόγος για τον Jesse Metcalfe και την συνάδελφό του Cara Santana. Οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν διαψεύσει τις φήμες χωρισμού που αιωρούνταν εδώ και τρεις εβδομάδες αλλά μόλις σήμερα το περιοδικό People Αμερικής επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα νέα.

Jesse Metcalfe Cara Santana

Μετά τα νέα του χωρισμού, ήρθαν και οι φωτογραφίες του γόη του Hollywood αγκαλιά με δύο γυναίκες: με την ξανθιά ηθοποιό Jade Albany αλλά και με το διάσημο μοντέλο Livia Pillmann.

Μάλιστα, σήμερα έγινε γνωστό πως και ένα ελληνικό ζευγάρι έβαλε τέλος στον γάμο του!