Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μοιράστηκε μαζί με τον Βασάλο την πιο γλυκιά "αμαρτία"! Δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς!

Η ανάρτηση στο Instagram!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μοιράστηκε μαζί με τον Βασάλο την πιο γλυκιά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε μαζί με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Βασάλο μια πολύ γλυκιά "αμαρτία". Σε αυτό που ανέβασε σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί αφού είναι πενταντόστιμο αλλά και πάρα πολύ υγιεινό.

Η παρουσιάστρια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις θέλησαν και οι δυο να χαλαρώσουν στο μαγαζί του καλού τους φίλου Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Και οι δυο όμως είναι γνωστό πως κάνουν εντατική γυμναστική και προσέχουν πάρα πολύ την διατροφή τους, οπότε αποφεύγουν τα φαγητά με θερμίδες.

Έτσι το ζευγάρι βρέθηκε εκεί και ήθελε να κάνει την "αμαρτία" του αλλά έφαγε γιαούρτι με φράουλες που είναι τόσο πολύ νόστιμο όσο και πολύ υγιεινό χωρίς θερμίδες.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Survivor

Δείτε και τα ευχάριστα που έσκασαν για το ζευγάρι...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πόζαρε μπροστά από αυτοκίνητο και ο Βασάλος την αποκάλεσε με αδιανόητη λέξη! Τι απάντησε;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε μπροστά από αυτοκίνητο και ο Βασάλος την αποκάλεσε με αδιανόητη λέξη! Τι απάντησε η ίδια; Δεν πάει το μυαλό σας!

Το ζευγάρι, πήρε καινούργιο αυτοκίνητο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όχι μόνο πόζαρε μπροστά από αυτό αλλά ταίριαξε και το outfit της με το χρώμα του. Η παρουσιάστρια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απόκτησαν ένα μαύρο «θηρίο» και ενθουσίασαν το κοινό τους!

Ο Βασάλος, είδε την φωτογραφία της Ευρυδίκης και έγραψε σαν σχόλιο: «Έλα το εργαλείο...»! Η Βαλαβάνη δε, του απάντησε με μια καρδούλα. Απλή, λιτή και απέριττη! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Με αυτό το αυτοκίνητο πάει βόλτα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Είναι λευκό και "θηρίο"!

Με αυτό το αυτοκίνητο ο Κωνσταντίνος Βασάλος πάει βόλτα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Θα εντυπωσιαστείτε στην θέα του. Είναι λευκό και ΄"θηρίο".

Το ζευγάρι μετράει σχεδόν δυο χρόνια κοινής πορείας και όσο περνάει ο καιρός ο έρωτας του δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Μαζί έχουν πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, κάτι που λατρεύουν να κάνουν και οι δυο και οι φωτογραφίες τους είναι μαγευτικές.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανάμεσα σε άλλες αναρτήσεις του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μας έδειξε και το αυτοκίνητο του, το οποίο είναι τεράστιο και λευκό.

OEmbed]https://www.instagram.com/p/B6N09y2A9xW/?utm_source=ig_web_copy_link[/OEmbed]