Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε το κόκκινο φόρεμα της με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο! Ο Βασάλος θα έπαθε... πλάκα!

Θα θες να τον αντιγράψεις αυτό τον συνδυασμό!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε το κόκκινο φόρεμα της με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο! Ο Βασάλος θα έπαθε... πλάκα!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε το κόκκινο φόρεμα της με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα έπαθε πλάκα με την ανοιχτή πλάτη του.

Η παρουσιάστρια του ALPHA πραγματοποιεί συχνά ταξίδια με τον σύντροφο της σε διάφορα μέρη του κόσμου και οι φωτογραφίες τους εντυπωσιάζουν.

Αυτό που εντυπωσιάζει επίσης, είναι και οι στιλιστικές της επιλογές. Στο πιο πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία έκανε τον πιο ανατρεπτικό συνδυασμό.

Συγκεκριμένα, φόρεσε το κόκκινο στενό φόρεμα της, του οποίου η πλάτη ήταν ανοιχτή, με μαύρα αρβυλάκια, ένα από τα πιο hot trend του φετινού χειμώνα. Σίγουρα, μας έδωσε μια ιδέα που πολλές θα ακολουθήσουν.

Αυτός δεν είναι ο μόνος συνδυασμός που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μας εντυπωσίασε. Φόρεσε το maxi φόρεμα της με τον απόλυτο συνδυασμό.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη κόκκινο φόρεμα Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μαύρο φόρεμα της κάνει μόνο 23 ευρώ! Το έβαλε και «έριξε» ξανά ακόμα και τον Βασάλο!

Το μαύρο φόρεμα της Ευρυδικής Βαλαβάνη κοστίζει μόνο 23 ευρώ. Το έβαλε και «έριξε» ξανά ακόμα και τον Βασάλο!

Τα φορέματα με μανίκια balloon είναι η απόλυτη τάση. Η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε λοιπόν ένα μαύρο στενό μάλλινο φόρεμα που τόνισε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Με την απόλυτη τάση και το φόρεμα της, έβαλε και το πιο λαμπρό χαμόγελο της και έγραψε στην ανάρτηση της «λάμπεις όταν είσαι πραγματικά χαρούμενη».

Με αυτή της την επιλογή «έριξε» ξανά ακόμα και τον Βασάλο. Το φόρεμα είναι της εταιρείας decoro και θα το βρεις εδώ

Δείτε και μια ακόμα εμφάνισή της που μας είχε ενθουσιάσει... και εμάς, και τον Βασάλο!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε μποτάκια με μίνι φούστα και ο Βασάλος «καρφώθηκε» στα πόδια της! «Φωτιά» στα κόκκινα και όχι μόνο...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε μποτάκια με μίνι φούστα και ο Βασάλος «καρφώθηκε» στα πόδια της! «Φωτιά» στα κόκκινα και όχι μόνο με το look της που άναψε φωτιές!

Μάλιστα η φούστα της είναι από τα Zara και έχει ήδη ξεπουλήσει! Λογικό μας φαίνεται, αφού είναι από τα hot trends της σεζόν!

Σε κόκκινο και μαύρο, πάει σε μελαχρινές αλλά και σε ξανθές! Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις και μέχρι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, για τον οποίο έχει αναφέρει ότι είναι ο πιο αυστηρός κριτής της, είμαστε σίγουροι ότι καρφώθηκε στα υπέροχα πόδια της! Επειδή ωστόσο όταν μιλάμε για τέτοια looks, τα λόγια είναι περιττά, δείτε την φωτογραφία με τις λεπτομέρειες για το στιλ της:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη φούστα