Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά έγινε αγρότης! Επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του!

Τι κάνει σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός;

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά έγινε αγρότης! Επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του!

Ξέρετε τι κάνει σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός της Πάνος Μιχαλόπουλος, που «έλαμψε» την δεκαετία του 80 και είναι πρώην σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά; Σήμερα έχει επιστρέψει στον τόπο όπου κατάγεται και έχει γίνει αγρότης, αφού ασχολείται με τα κτήματα του.

«Τα Τσακάλια» και η «Στροφή» είναι μερικές από τις ταινίες που το κοινό των λάτρεψε. Ήταν ο άνδρας που ήθελαν όλες οι γυναίκες να έχουν, αφού ήταν από τους πιο ωραίους της εποχής του.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso φαίνεται ότι κουράστηκε από την έκθεση της showbiz πήρε την απόφαση να γυρίσει τον τόπο καταγωγής του.

Σήμερα, ο τότε ηθοποιός έχει γίνει αγρότης και ασχολείται με τα κτήματα που έχει στην πατρίδα του, στη Μεσσηνία.

Ποιος είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος;

Γεννήθηκε στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, ένα χωριό το οποίο απέχει 8 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα. Έχει εμφανιστεί σε θεατρικές, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και σε βιντεοταινίες, από την δεκαετία του 1970, με σημαντική επιτυχία. Συνολικά έχει παίξει σε 28 ταινίες και σε 15 τηλεοπτικές σειρές, κατά το διάστημα 1972-2009. Πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση στο θρυλικό "Λούνα Παρκ" του Γιάννη Δαλιανίδη λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή του το 1981. Έχει παίξει και σε θεατρικά έργα.

Πάνος Μιχαλόπουλος Ρούλα Κορομηλά

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ο πρώτος σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά. Οι δυο τους, γνωρίστηκαν το 1981, ερωτεύτηκαν τρελά και παντρεύτηκαν το 1988. Ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και ο πρώτος για ‘κείνη.

Το ζευγάρι χώρισε τελικά, στις αρχές του 90, μόλις 2 χρόνια μετά τον γάμο του, και από τότε δεν φαίνεται να έχουν κρατήσει φιλικές σχέσει..

Μετά το διαζύγιο τους η Ρούλα Κορομηλά παντρεύτηκε το 2000 τον μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, με τον οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους εφτά χρόνια αργότερα. Σήμερα εκείνος είναι παντρεμένος και πρόσφατα τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός.