Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έχασε την ψυχραιμία της σε ερωτική σκηνή! «Σταμάτησα το γύρισμα»!

Το απίστευτο περιστατικό που της συνέβη!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έχασε την ψυχραιμία της σε ερωτική σκηνή! «Σταμάτησα το γύρισμα»!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια μίας ερωτικής σκηνής έχασε την ψυχραιμία της! «Σταμάτησα το γύρισμα» δήλωσε η πανέμορφη ηθοποιός, μιας και είχε πρόβλημα με τον παρτενέρ της!

Στην εκπομπή Dot εμφανίστηκε η ηθοποιός, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που της συνέβη στο γύρισμα και δεν της άρεσε καθόλου.

Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε τέλος στα δημοσιεύματα που τη θέλουν παρουσιάστρια του Big Brother!

«Έκανε παραπάνω πράγματα από όσα έλεγε το σενάριο. Είχα σταματήσει φυσικά το γύρισμα και είχα κάνει θέμα. Όταν λέω ερωτική σκηνή, μη φανταστείτε τίποτα τολμηρό, ήταν μια τρυφερή σκηνή σε μια δουλειά και ο συνάδελφος έκανε περισσότερα από όσα έπρεπε» σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σταματάς εκείνη την ώρα το γύρισμα κατευθείαν και κάνεις χαμό! Εκεί, ναι, ήταν μια φορά που είχα χάσει την ψυχραιμία μου. Έπρεπε να συνεχίσουμε αλλά, εφόσον έγινε ένα ξεκαθάρισμα, έκανε ο καθένας τη δουλειά του έτσι όπως έπρεπε».

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πως αντιδράει όταν δέχεται χυδαία μηνύματα; «Σε ορισμένες περιπτώσεις κάνω...»!

Πως αντιδράει η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν δέχεται χυδαία μηνύματα στο διαδίκτυο; «Σε ορισμένες περιπτώσεις κάνω...». Τι είπε;

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά «Κρατάς μυστικό», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.

Σας ενοχλούν τα κακά σχόλια στο Instagram; Πώς αντιδράτε;

«Όταν μου γράφουν αρνητικά σχόλια τα οποία είναι σωστά γραμμένα, δεν είναι για να προσβάλουν ή να εκθέσουν, δεν έχω κανένα θέμα, δεν τα σβήνω, μπορεί και να απαντήσω. Όταν μου γράφουν υβριστικά, χυδαία, προσβλητικά, ακόμα και αν είναι και για κάποιον άλλον που βρίσκεται σε μια φωτογραφία μαζί μου, τότε τα διαγράφω, κάνω block. Σε ορισμένες περιπτώσεις κάνω και αναφορά».

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε την αδερφή και την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας έδειξε την αδερφή και την μητέρα της! Πόσο μοιάζουν οι τρεις τους;

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια φουλ ευτυχισμένη στην οικογενειακή αγκαλιά!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία στο instagram που είναι άκρως τρυφερή!

Η ίδια πόζαρε μαζί με την μητέρα και την αδερφή της χαμογελαστές και τα likes, όπως και τα σχόλια έπεσαν "βροχή"!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτός είναι ο φύλακας άγγελός της!

Δείτε τη φωτογραφία!