Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Μίλησε ανοικτά για το θάνατο που τον "τσάκισε"! «Ήταν δύσκολο στην ψυχολογία»

Η απίστευτη εξομολόγησή του!

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Μίλησε ανοικτά για το θάνατο που τον

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έλα Χαμογέλα», δε δίστασε λεπτό και μίλησε ανοικτά για τον θάνατο που ήρθε στη ζωή του και τον "τσάκισε"! «Ήταν δύσκολο στην ψυχολογία» παραδέχθηκε.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Open και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε έναν θάνατο που τον σημάδεψε σε νεαρή ηλικία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά την εφηβεία άρχισα να συνειδητοποιώ τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Το θέατρο δεν ήταν μονόδρομος γιατί προσπάθησα να σκεφτώ μια εύκολη λύση, η οποία ήταν ίσως πιο κουτή αλλά και σοφή επιλογή. Να πάω να σπουδάσω μάρκετινγκ, κάτι το οποίο αν μη τι άλλο μέσα στα χρόνια και τις αγορές έδινε περισσότερες θέσεις εργασίας. Ευτυχώς Παναγία μου δεν το ακολούθησα.

Η αδελφή μου ζωγραφίζει, συγκεκριμένα κάνει μαγικά tatoos, ο αδελφός μου έχει μια ροκ μπάντα και ο μικρότερος αδελφός μου είναι ηθοποιός στην Αγγλία. Η σχέση μας ήταν πάντα πολύ αγαπημένη και ήταν σημαντικό για εμένα πάντα να είναι καλά, τα αγαπάω πολύ βαθιά τα αδέλφια μου».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε σχετικά με την περίοδο που υπηρέτησε στον στρατό: «Μια χαρά τα χρόνια εκείνα. Ωραία, εποικοδομητικά και δύσκολα. Ήταν μια συγκυρία πραγμάτων, στα προσωπικά μου είχα κάποια θέματα αλλά κυρίως έχασα τον καλύτερο μου φίλο τότε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με μοτοσικλέτα.

Ήταν δύσκολο στην ψυχολογία ενός 24χρονου να κατανοήσει την απώλεια από την απόσταση. Μα και ο Γιώργος ακόμα εδώ να ήταν, πάντα, μηχανή θα οδηγούσα. Δεν σταματάει αυτό. Ο φόβος δημιουργεί τον σεβασμό. Αν οδηγάς μηχανή γιατί νομίζεις πως έχεις βρει ταυτότητα είναι σαν να έχεις Instagram γιατί νομίζεις πως κάτι γίνεται».

Στο μεταξύ πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο τον ταλαιπώρησε αρκετά.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο!

ια πρώτη φορά, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο ηθοποιός εξήγησε τι ήταν αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο εκείνη την περίοδο. Διαβάστε παρακάτω...

Στα μέσα Ιουνίου ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του και υπεβλήθη σε χειρουργείο.

"Έκανα επέμβαση στη μέση και η αποθεραπεία της ήταν να μείνω δύο μήνες στο κρεβάτι. Για μένα ήταν δύσκολο γιατί είμαι ένας άνθρωπος που στις διακοπές μου την τρίτη μέρα λέω “δεν πάμε πίσω να κάνουμε πράγματα”. Οπότε καταλαβαίνετε ήρθα αντιμέτωπος και με τον εαυτό μου, που μου είπαν για δύο μήνες δε θα κάνεις τίποτα…

Nομίζω ότι ήταν οι πιο βαρετοί μήνες στην ζωή μου. Ήταν ξαφνικό, φοβάμαι και τους γιατρούς, έλεγα “ένα λουμπάγκο είναι”, αλλά δεν σταμάτησε. Ο πόνος ήταν 24ωρος. Οπότε όταν πήγα στο γιατρό, τα πράγματα μου είπαν ότι ήταν πολύ πιο σοβαρά από ότι πίστευα" δήλωσε στην κάμερα ο ηθοποιός.