My Style Rocks: Η Κυριακή Κατσογρεσάκη αποκάλυψε τα πάντα για την βασιλική οικογένεια!

Τα είπε όλα στην Τατιάνα Στεφανίδου!

My Style Rocks: Η Κυριακή Κατσογρεσάκη αποκάλυψε τα πάντα για την βασιλική οικογένεια!

Στην εκπομπή «Μαζί σου» ήταν καλεσμένη η Κυριακή Κατσογερσάκη, η οποία την Παρασκευή αποχώρησε από το My Style Rocks! Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου δε δίστασε και αποκάλυψε τα πάντα για τη βασιλική οικογένεια στην οποία εργάζεται!

Η εκρηκτική Κρητικιά μπορεί να έμεινε μόλις μια βδομάδα στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, κατάφερε ωστόσο να εντυπωσιάσει και να τραβήξει τα βλέμματα τόσο με την ομορφιά της όσο και με την πολύ ενδιαφέρουσα ζωή της.

Έτσι μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, εξήγησε πως όταν βρίσκεται με την βασιλική οικογένεια στην Ευρώπη μένει σε ξενοδοχείο ενώ στη Σαουδική Αραβία, έχει το δικό της χώρο μέσα στο παλάτι όπου έχει δική της πισίνα αλλά και οικιακή βοηθό που της φέρνει καθημερινά πρωινό και της κάνει μασάζ.

Μίλησε ακόμα για την επιλογή της από τον σεΐχη, εξηγώντας πως τη διάλεξε γιατί ήταν χαμογελαστή, θετική και είχε πλούσιο βιογραφικό. Συνέχισε λέγοντας πως τα χρήματα που παίρνει είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα έπαιρνε μία απλή αεροσυνοδός, ενώ ένα μήνα εργάζεται και ένα μήνα έχει ρεπό.

"Βόμβα" στο My Style Rocks! Μπαίνει στο παιχνίδι η Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση που κυκλοφόρησε για το My Style Rocks και το γεγονός πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπαίνει αυτή τη βδομάδα στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την "εισβολή" του μοντέλου στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα.

Εμείς βέβαια σας είχαμε πρώτοι το "καυτό" spoiler...

Μία φωτογραφία ήρθε να επιβεβαιώσει την είσοδο της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο παιχνίδι, μιας και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με το σκυλάκι του μοντέλου!

Δήμητρα Αλεξανδράκη σκυλί