Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση "κόλαφος" των συνεργατών στο Κέντρο Αθηνών "Λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν"

Σκληρή ανακοίνωση!

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση

Οι συνεργάτες του Νίκου Οικονομόπουλου έδωσε την δική της απάντηση κόλαφο στους εργαζόμενους του Κέντρου Αθηνών λέγοντας πως "λυπούνται για όλα τα ψέματα που έχουν ειπωθεί και πως είναι πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή".

Οι εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου εξέδωσαν χθες μια σκληρή ανακοίνωση μετά την απόφαση του τραγουδιστή να αποχωρήσει ξαφνικά από αυτό.

Αυτή την φορά οι συνεργάτες του απάντησαν και αυτοί με μια σκληρή ανακοίνωση:

«Δουλεύουμε με τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ και 14 χρόνια και για εμάς είναι ο «Νίκος» γιατί μας έκανε με τη στάση του, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όλα αυτά τα χρόνια να τον αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο.

Εκτός από άψογος καλλιτέχνης, έδωσε και σε εμάς τη χαρά να δουλεύουμε σε πάντα γεμάτα μαγαζιά και κάθε βράδυ να μοιραζόμαστε την επιτυχία του.

Πάντα σωστός, πάντα δοτικός και πάντα δίκαιος, χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά με το ταλέντο του, γι’ αυτό και σεβόμαστε την απόφασή του και λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, αλλά είμαστε δίπλα του, όπως ήταν και είναι και εκείνος δίπλα σε εμάς εδώ και χρόνια.

Είσαι δυνατός και οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς.

Νίκο σε αγαπάμε! Η ομάδα σου».

Νίκος Οικονομόπουλος κέντρο Αθηνών

Νίκος Οικονομόπουλος: Αποχώρησε με καυγά από το Κέντρο Αθηνών! Τι πραγματικά συνέβη και έληξε η συνεργασία τους μετά από 3 χρόνια!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχώρησε με καυγά από το κέντρο Αθηνών. Τι πραγματικά συνέβη και έληξε η συνεργασία τους με τον τραγουδιστή μετά από 3 χρόνια!

Η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του. Όπως ανέφερε η εκπομπή ο τραγουδιστής είχε έναν έντονο καυγά με τον επιχειρηματία.

Ο λόγος είναι ότι εξ αρχής του είχαν ζητήσει να προστεθεί ένα μεγάλο όνομα ακόμα στο σχήμα, φήμες ανέφεραν την Πάολα, με τον τραγουδιστή να αρνείται.

Μετά τις γιορτές παρατηρήθηκε μια μείωση στον κόσμο και ο επιχειρηματίας πρότεινε στον Νίκο Οικονομόπουλο μείωση απολαβών.

Εκείνος δεν δέχτηκε και έτσι ήρθε οριστική ρήξη ανάμεσα τους. Σήμερα μάλιστα θα γινόταν και ένας μεγάλος χορός με αρκετά άτομα.

Ωστόσο το κέντρο αποφάσισε να πληρώσει κανονικά τα μεροκάματα των εργαζόμενων που δεν θα δουλέψουν αυτό το σκ.

Τον μπαμπά του Νίκου Οικονομόπουλου τον έχετε δει; Είναι στο πρόσωπο «δίδυμος» μέχρι και στα μαλλιά, είναι ίδια!