Αργύρης Πανταζάρας: Μιλάει για τον χωρισμό του με την Έλλη Τρίγγου! "Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι...."

Τι είπε για την πρώην σύντροφο του;

Αργύρης Πανταζάρας: Μιλάει για τον χωρισμό του με την Έλλη Τρίγγου!

Ο Αργύρης Πανταζάρας έδωσε συνέντευξη και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τον χωρισμό του από την ηθοποιό Έλλη Τρίγγου που παίζει στις Άγριες Μέλισσες αναφέροντας πως ο χωρισμός ίσως είναι η εξέλιξη μιας σχέσης που τελείωσε.

Ο ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι μίλησε για όλα Στη φωλιά των Κου Κου και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

“Πρώτη φορά είδα τον εαυτό μου στην τηλεόραση σε ένα διαφημιστικό, ήταν πάρα πολύ ωραίο. Εμείς στο θέατρο δεν έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε κάτω στη σκηνή και να μας βλέπουν, οπότε είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα να σε βλέπεις στην οθόνη. Αυτό μας κάνει μερικές φορές, όταν βρισκόμαστε τις Κυριακές με τον κ. Μανουσάκη να συγκινούμαστε εμείς οι ίδιοι με το σύνολο της δουλειάς, αλλά όχι με τον εαυτό μας. Είναι ο μόνος τρόπος να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς. Με έχουν ταυτίσει με κάτι πολύ δραματικό και κάτι που λέω είναι ότι εγώ κωμικός ήθελα να γίνω αλλά με παίρνουν στα σοβαρά.

Μετά από μια παράσταση στην Επίδαυρο που έπαιζα, ήμουν με τους φίλους μου και έπλενα τα χέρια μου και ξαφνιάστηκε μια κυρία που με είδε και μου λέει: “Κύριε Πανταζάρα χαμογελάτε”;

Τα γυρίσματα στο Κόκκινο Ποτάμι θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα. Είναι πολύ το κρύο, είναι πολλά τα διαφορετικά μέρη και οι απαιτήσεις.

Στα social media μου έχουν στείλει κάποιες προτάσεις γάμου που πρέπει να απαντήσω. Είναι όλες με προστακτική.

Πάντα δημιουργώ μια αφορμή για να συναντηθώ με ανθρώπους που θαυμάζω. Η Έλλη Τρίγγου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχουμε, παρότι είναι πάρα πολύ νέα στον χώρο. Δεν νιώθω πιο άνετα με την Έλλη Τρίγγου επειδή είχαμε σχέση, γιατί είναι πάρα πολύ αυστηρή και ξέρουμε να διαχωρίζουμε το πλαίσιο. Είναι πάρα πολύ αυστηρή. Την έχω δει πώς φέρεται σε γυρίσματα και παραστάσεις" κατέληξε.

Δείτε και την έκπληξη που είχε συγκινήσει τον ηθοποιό

Αργύρης Πανταζάρας: Τα "καυτά" φιλιά του «Θέμη» από το «Κόκκινο Ποτάμι» με την πρώην του, Έλλη Τρίγγου!

Ο Αργύρης Πανταζάρας, ή αλλιώς «Θέμης» από το Κόκκινο Ποτάμι έδωσε μερικά "καυτά" φιλιά με την πρώην αγαπημένη του, Έλλη Τρίγγου ή αλλιώς «Ασημίνα» από τις Άγριες Μέλισσες!

Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι πια μαζί, δεν παύουν ωστόσο να διατηρούν μία στενή φιλία και να μοιράζονται επαγγελματικές εμπειρίες.

Έτσι όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν σε μία παράσταση με όνομα «This is not Romeo and Juliet».

Το τρέιλερ της παράστασης κυκλοφόρησε και είναι άκρως αποκαλυπτικό!