Κατερίνα Δαλάκα: Πιο αδύνατη από ποτέ η πρώην παίκτρια του Survivor! Το κόκκινο κολάν έδειξε τα πόδια της όπως είναι!

Της σχολίασε μέχρι και η Μελίνα στο Instagram!

Κατερίνα Δαλάκα: Πιο αδύνατη από ποτέ η πρώην παίκτρια του Survivor! Το κόκκινο κολάν έδειξε τα πόδια της όπως είναι!

Η Κατερίνα Δαλάκα μας άφησε άφωνους αφού η πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ! Το κόκκινο κολάν έδειξε τα πόδια της όπως είναι και παρέδωσε μαθήματα! Είναι τόσο fit που οι μύες της διαγράφονται!

Είναι άλλωστε στα καλύτερά της, μιας και παρά τα όσα ακούστηκαν ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν... τράβηξε χωριστούς δρόμους από εκείνη. Η Κατερίνα Δαλάκα, έβαλε το κόκκινο κολάν της και μαζί φωτιά στο Instagram!

Ήταν τόσο εντυπωσιακή και τόσο γυμνασμένη, που μέχρι και η Μελίνα Μεταξά της σχολίασε την ανάρτησή της γράφοντας ότι είναι «φωτιά στα κόκκινα»! Εμείς πάντως συμφωνούμε, εσείς; Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Έχετε διαβάσει και από πού είναι;

Κατερίνα Δαλάκα: Πιο «φέτες» από ποτέ μετά το Survivor! Το στενό κολάν τα έδειξε όλα...

Πιο «φέτες» από ποτέ μετά το Survivor η Κατερίνα Δαλάκα! Το στενό κολάν τα έδειξε όλα και η φωτογραφία σάρωσε σε likes!

Η κούκλα Κατερίνα, μετά το Survivor έχει επιστρέψει στην ρουτίνα γυμναστικής και διατροφής της! Όπως όλα δείχνουν, το πρόγραμμα αποδίδει και η Κατερίνα Δαλάκα είναι πιο fit από ποτέ...

Η ίδια, πόζαρε με ένα στενό κολάν κατά την διάρκεια προπόνησης και έδειξε τα καλλίγραμμα πόδια και τους κοιλιακούς φέτες που έχει κάνει! Φυσικά από κάτω, έγινε πανικός από σχόλια! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Survivor: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που ξαναμπαίνει! Στα βήματα της Κατερίνας Δαλάκα...

Κατερίνα Δαλάκα: Γεμάτα σημάδια τα πόδια της μετά το Survivor! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο...

Γεμάτα σημάδια τα πόδια της Κατερίνας Δαλάκα μετά το Survivor! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, πήγαν στην Athens Xclusive Designers Week, και παρακολούθησαν από τις πρώτες σειρές το fashion show της Kathy Heyndels.

Ο ίδιος, δεν ξεκόλλαγε από πάνω της και η Κατερίνα Δαλάκα τον κοίταγε και έλιωνε! Όμως, αν και η Κατερίνα Δαλάκα, ήταν συγκλονιστικά ντυμένοι, όλοι κοίταγαν τα πόδια της! Όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες, τα πόδια της Κατερίνας Δαλάκα, είναι γεμάτα σημάδια από το Survivor, και μάλιστα τα εν λόγω χτυπήματα δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ! Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες:

Survivor: Ποια Κατερίνα Δαλάκα; Σε αυτό το πρόσωπο δίνουν 500.000 ευρώ για να μπει για δεύτερη φορά!

Η Κατερίνα Δαλάκα με σημάδια στα πόδια της μετά το SurvivorΔαλακα πόδια σημάδια SurvivorΚατερίνα Δαλάκα σύντροφος Κατερίνα Δαλάκα Φιντιρίκος Survivor