Κατερίνα Δαλάκα: Στη «φόρα» η καταγωγή της! Από πού είναι η πρώην παίκτρια του Survivor;

Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα!

Κατερίνα Δαλάκα: Στη «φόρα» η καταγωγή της! Από πού είναι η πρώην παίκτρια του Survivor;

Στη «φόρα» η καταγωγή της Κατερίνας Δαλάκα! Από πού είναι η πρώην παίκτρια του Survivor; Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα και έχουμε τα στοιχεία!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι αθλήτρια του στίβου. Το βασικό της αγώνισμα, με πανελλήνιες νίκες, είναι τα 400 μ με εμπόδια (ατομικό ρεκόρ: 57.97, επίδοση που την τοποθετεί στην 7η θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα). Είναι επίσης Πανελληνιονίκης στα 100 μ, ενώ αγωνίζεται και στα 200 μ και 400 μ.Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ζει στην Αθήνα, και ανήκει στο σύλλογο της ΑΕΚ με προπονητή τον Γιώργο Παπαβασιλείου.Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2018, συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ Survivor 2018, στο οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση. Από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούλιο του 2019, συμμετείχε ξανά στο Survivor 2019, κερδίζοντας την πρώτη θέση για την ελληνική πλευρά.

Η καταγωγή της είναι ελληνική αλλά η ίδια γεννήθηκε στο Μόναχο!

Έχετε δει το σπίτι της με τον Φιντιρίκο;

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα ήρθε δεύτερη! Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που "επιβίωσε" δύο φορές!

Η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να νίκησε το Survivor, ήρθε όμως δεύτερη σε μία πρωτοτυπία! Συγκεκριμένα, δεν είναι η πρώτη παίκτρια που τόλμησε μπήκε στο παιχνίδι και "επιβίωσε" όχι μία αλλά δύο φορές.

Μία άλλη κατέχει αυτή την πρωτιά και έρχεται από τα παλιά.

Ο λόγος για τη Νάντια Ζαγκλή, την οποία γνωρίσαμε πρώτη φορά, το 2006, στο ελληνοτουρκικό παιχνίδι, το οποίο έγινε στον Παναμά και παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Εκεί άλλαξε η ζωή της, διότι γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Τούρκου Σελίμ. Έζησε μαζί του για αρκετά χρόνια και, μάλιστα, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Τελικά, τα σχέδιά τους για κοινή ζωή ακύρωσαν η απόσταση και ο χρόνος.

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι αυτό νικητής ήταν ο Ντεριά Ντουρμουσλάν ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα σκοτώθηκε σε δυστύχημα.

Στο πρώτο Survivor, όμως, την ξεχώρισε και ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού και κράτησε την εικόνα και το όνομά της. Έτσι, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια, της πρότεινε να λάβει μέρος στο Αll Star τουρκικό παιχνίδι.

Όπως είπε η ίδια, στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, στον Σκάι, πίστευε ότι θα μείνει μια εβδομάδα το πολύ. Μιας που οι άλλοι παίκτες, άνδρες και γυναίκες, ήταν πολύ γυμνασμένοι και αθλητικοί.

Ήταν η μοναδική Ελληνίδα, οι άλλοι 23 ήταν από την Τουρκία. Μόνο ένας εξ αυτών μιλούσε αγγλικά και μπορούσε να συνεννοηθεί.

Όπως αποκάλυψε, υπήρχαν καθημερινές εντάσεις μεταξύ των ανδρών και αρκετές φορές έπεσε ξύλο. «Εγώ ήμουν πάντα έξω από τους καυγάδες, διότι δεν καταλάβαινα καν τι έλεγαν», ανέφερε.

Νάντια Ζαγκλή