Survivor: Αυτός ο παίκτης ήταν ο πιο τυχερός και ο πιο άτυχος του ριάλιτι! Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι!

Το τραγικό του τέλος!

Survivor: Αυτός ο παίκτης ήταν ο πιο τυχερός και ο πιο άτυχος του ριάλιτι! Η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι!

Αυτός ο παίκτης που γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια στο Survivor, ήταν την ίδια στιγμή ο πιο τυχερός αλλά και ο πιο άτυχος διαγωνιζόμενος τουρ ριάλιτι, μιας και αμέσως μετά τη νίκη του, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι!

Ήταν Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου του 2006 προπαραμονές Πρωτοχρονιάς όταν σχεδόν... 2.000.000 εκατομμύρια τηλεθεατές είχαν καθηλωθεί στη συχνότητα του Mega για να δουν τον μεγάλο τελικό του Survivor 3 «Ελλάδα – Τουρκία».

Της Ελληνοτουρκικής αναμέτρησης που για τους Έλληνες τηλεθεατές παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Τα μηχανάκια της AgB είχαν χτυπήσει κόκκινο 42% και όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν αν ο νικητής θα ήταν ο Έλληνας φιναλίστ Αμφικράτης Ζαχαριάδης ή ο Τούρκος «σοφός» του παιχνιδιού ο 45χρονος τότε Ντεριά Ντουρμουσλάν.

Μετά από συγκλονιστική αναμέτρηση ο Τούρκος ήταν αυτός που έκοψε το νήμα της νίκης δημιουργώντας ανάμεικτα συναισθήματα. Στεναχώρια στους Έλληνες που βέβαια αναγνώρισαν από την πρώτη στιγμή της ικανότητές του στο θέμα της επιβίωσης και απ’ την άλλη ξέφρενους πανηγυρισμούς χαράς στους Τούρκους.

Το πρώτο πράγμα που αγόρασε ο Ντεριά μετά την κατάκτηση του επάθλου των 250.000 ευρώ ήταν μια θηριώδη μηχανή τεράστιου κυβισμού. Με αυτήν κόπηκε το νήμα της ζωής του πέντε χρόνια μετά την νίκη του, το 2011 όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και είχε τροχαίο δυστύχημα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Το θέμα μάλιστα τότε είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Τουρκίας.

νικητής survivor

Ακόμα ένας νικητής Survivor Ελλάδα - Τουρκία ήταν ο Yusuf! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Survivor: Αυτός ο παίκτης δεν πήρε ούτε μία νίκη! Ήταν καταδικασμένος από το πρώτο λεπτό!

Αυτός ο παίκτης που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», δεν πήρε ούτε μία νίκη όσο καιρό ήταν μέσα στο παιχνίδι! Ήταν "καταδικασμένος" από το πρώτο λεπτό της συμμετοχής του!

Η πρώτη σεζόν που προβλήθηκε το ριάλιτι στην Ελλάδα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι ανέβασαν τις μετοχές τους και έγινε από τη μια μέρα στην άλλη λαμπροί celebrities.

Σας θυμίζουμε επίσης πως ένας αγαπημένος παίκτης του Survivor, δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Σχεδόν όλοι! Ένας παίκτης έμεινε στην αφάνεια, μιας και ήταν ο πρώτος που αποχώρησε. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πασχούλα, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, λίγες μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις αντίξοες συνθήκες και έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Δημήτρης Survivor

TAGS