MasterChef: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Τι θα δούμε;

Δείτε τα πρώτοι!

MasterChef: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Τι θα δούμε;

Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο που θα δούμε στο MasterChef στις 21:00 στο Star. Τι θα δούμε απόψε στο ριάλιτι μαγειρικής; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση και ποιοι απλά θα κοπούν;

Οι τρεις κριτές έκαναν auditions τόσο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να δώσουν ποδιές σε ανθρώπους που τους κερδίζουν με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Τα επεισόδια για αρχή προβάλλονται από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 21:00 στο Star.

Η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» πρόβαλε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

Στο μεταξύ τα μάθατε για την καταγγελία που δέχθηκαν οι κριτές του Master Chef από έναν διαγωνιζόμενο;

Master Chef: Αδιανόητο! Δεν πάει ο νους σας πόσα "βρώμικα" δοκίμασαν οι κριτές για να βρουν το εκλεκτό! Το νούμερο σοκάρει!

Το αδιανόητο αποκαλύφθηκε για το Master Chef και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πάει καν ο νους σας στο πόσα "βρώμικα" δοκίμασαν συνολικά οι τρεις κριτές μέχρι να βρουν το εκλεκτό που θα πρωταγωνιστούσε στη διαφήμιση! Το νούμερο βγήκε στη "φόρα" και τους έχει σοκάρει όλους!

Ο σεφ που δημιούργησε το πολυσυζητημένο σάντουιτς που είδαμε να φιγουράρει στο τρέιλερ του φετινού Master Chef, με μία δημοσίευσή του στο Instagram, θέλησε να πει την ιστορία πίσω από αυτή τη συνταγή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και πόσα σάντουιτς δοκίμασαν συνολικά οι τρεις κριτές.

Έτσι, ο Θοδωρής Παπανικολάου έγραψε:

«Βρισκόμενος στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή αποδέχθηκα?? την πρόκληση να φτιάξω το σάντουιτς για το τρέιλερ του Master Chef.

Όταν πήγα να ρωτήσω τι και πως η απάντηση ήταν γαμάτη.Κανε ότι θες. Βγαλε κάτι από το μυαλό σου και φτιαξτο. Βασικα αύριο θέλω να μας το παρουσιασεις.. Η τέχνη του να μετατρέπεις την πίεση σε δημιουργία: Το “δικό μου βρωμικο”!

Μαύρο ψωμι με μελάνι σουπιάς, χταπόδι μαριναρισμένο σε χυμό από μωβ λάχανο, αφρός φαβας με σαφράν, μανιτάρια κοραλια, τουιλ πιπεριάς Φλωρινης, “φυκια” από σπανάκι, καβούρι, σαλικορνια, Αυγα. Σολομού, Αυγα ρέγγας. Και ένας Λεωνίδας Κουτσόπουλος ένας Σωτήρης Κοντιζάς και ένας Πάνος Ιωαννίδης να δοκιμάζουν 60 διαφορετικά σάντουιτς για τις ανάγκες του γυρίσματος! Αυτό».