Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη 4 χρόνια μετά τον χωρισμό με την Σκορδά! "Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις!"

Τα πιο συγκινητικά λόγια για μια δύσκολη περίοδο της ζωής του...

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη 4 χρόνια μετά τον χωρισμό με την Σκορδά!

Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας και έκανε μια αποκάλυψη που κανείς δεν γνώριζε για τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά αναφέροντας στα λόγια του "Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις!". Να σημειωθεί πως το αγαπημένο αυτό πρώην ζευγάρι έχει επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους εδώ και 4 χρόνια.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με αφορμή τον χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινής Ψυχίδου που έσκασε σα βόμβα στην εγχώρια showbi αποκάλυψε κάποιες δύσκολες στιγμές που είχε περάσει κι εκείνος όταν η απόφαση πάρθηκε και εγκατέλειψε το σπίτι του.

«Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου. Εγώ έχω κλάψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Τι πρώτες μέρες εκείνες έχω κλάψει όσο ποτέ άλλοτε» είπε στον αέρα του "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" στον ΣΚΑΙ και συνέχισε... «Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου. Δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα, δεν αναπνέεις την ανάσα. Αυτό είναι πολύ άσχημο τις πρώτες μέρες…»

Να σημειωθεί πως μπορεί τα πράγματα με το ΕΣΡ και με όλα αυτά που δημιουργήθηκαν να έχουν... τελειώσει αλλά ακόμα ένα χτύπημα βρήκε τον παρουσιαστή πριν από λίγες ημέρες...

Γιώργος Λιάγκας: «Η Φαίη Σκορδά είναι η οικογένειά μου!» - Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου;

«Η Φαίη Σκορδά είναι η οικογένειά μου!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ μάθαμε τι απαντά και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για όλα σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

Αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και σε εκείνη της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά.

«Τα παιδιά αγαπούν αυτά που τους μαθαίνουν οι γονείς τους. Η Φαίη και εγώ θεωρώ πως είμαστε δύο εξαιρετικοί γονείς, πολύ πάνω από τα παιδιά μας, πολύ τρυφεροί γονείς και εκείνοι που συγκινούμαστε εύκολα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πηγαίνω κάθε απόγευμα και κάθομαι να παρακολουθώ τον γιο μου, τον Γιάννη που κάνει προπόνηση πόλο. Αν μου πεις πως θα κάνω κάθε μέρα 30% τηλεθέαση για έναν χρόνο ή θα σε κοιτάξει ο γιος σου και θα σου κάνει νεύμα την ώρα που θα βάλει ένα γκολ στην προπόνηση, ας κάνω 3% με ενδιαφέρει το κοίταγμα του γιου μου» παραδέχθηκε.

Όσον αφορά τη δημοτικότητα, τόσο του ίδιου όσο και της Φαίης Σκορδά, σε σχέση με τη διαχείριση προς τα παιδιά, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Τα παιδιά μας ξέρουν ότι ο μπαμπάς και η μαμά δουλεύουν στην τηλεόραση. Ότι είναι μια δουλειά και το αντιμετωπίζουν ακριβώς έτσι. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό έχει και μια αναγνωρισιμότητα. Τους έχουμε πει και οι δυο πως αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια δουλειά. Δεν κάνει να είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι από άλλους ανθρώπους επειδή πάμε στο σούπερ μάρκετ και μας χαιρετούν. Νομίζω πως τους έχουμε δώσει να καταλάβουν ποια είναι η ουσία των πραγμάτων. Όχι ότι αυτό μας καθιστά κάτι διαφορετικό από τους άλλους ανθρώπους”»

Με το χιούμορ, ο Νίκος Μουτσινάς τον είπε ζωντοχήρος με τον Γιώργο Λιάγκα να του απαντά. «Δεν πετάω τη σκούφια μου να ξαναπαντρευτώ. Δεν το αποκλείω, έγινε. Η οικογένεια είναι τα παιδιά και θεωρώ ότι η Φαίη είναι η μάνα των παιδιών μου άρα είναι οικογένεια μου. Με την μάνα των παιδιών μου έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, όχι μόνο λόγω των παιδιών, μιλάμε καθημερινά και για τα προσωπικά μας θέματα. Όχι, τα ερωτικά. Εννοώ πως μιλάμε για την δουλειά»

Για την εκπομπή του και το ΕΣΡ τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας;