Ανατροπή μεγατόνων με το Big Brother! Δε θα το παρουσιάσει ο Χάρης Βαρθακούρης; Όλο το παρασκήνιο!

«Από κοινού αποφασίσαμε...»

Ανατροπή μεγατόνων με το Big Brother! Δε θα το παρουσιάσει ο Χάρης Βαρθακούρης; Όλο το παρασκήνιο!

Σας έχουμε όλο το "καυτό" παρασκήνιο πίσω από το αν τελικά ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει το Big Brother! Μία κανονική ανατροπή μεγατόνων ετοιμάζεται να γίνει στην επιστροφή του ριάλιτι!

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας μετά από χρόνια και όπως όλα δείχνουν παρουσιαστής του θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στη συμμετοχή του στο ριάλιτι ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό».

Παράλληλα εξήγησε πως με την Αντελίνα αποφάσισαν να δοκιμάσουν χωριστά τους δρόμους τους στην τηλεόραση, σχολιάζοντας πως βλέπει ότι η σύζυγός του το βλέπει πολύ σοβαρά.

Χάρης Βαρθακούρης:Το δημόσιο μήνυμα για το πρόβλημα υγείας του! Τον φροντίζει η Αντελίνα!

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε δημόσιο μήνυμα στο Instagram για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Τον φροντίζει η Αντελίνα.

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε πως έχει οξεία βρογχίτιδα και γι'αυτό τον λόγο οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει σπίτι και να ξεκουραστεί καθώς μπορεί να μετατραπεί σε πνευμονία.

Ο ίδιος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό όπως και πολύς κόσμος ακόμα και λόγω του προβλήματος υγείας του έχει ακυρώσει κάποιες live εμφανίσεις του.

Μάλιστα για πέντε ημέρες όπως έκανε γνωστό μέσω ενός Insta Story πώς πρέπει να κυκλοφορεί με μάσκα. Χωρίς βέβαια να χάνει ακόμα και τώρα το χιούμορ του.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα

Χάρης Βαρθακούρης Γιάννης Πάριος

Χάρης Βαρθακούρης: «Η Αντελίνα μου έβαλε τα...» Με 2 λόγια είπε την αλήθεια για τον γάμο τους!

«Η Αντελίνα μου έβαλε τα...» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης και με 2 λόγια είπε και την αλήθεια για τον γάμο τους! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Χάρης Βαρθακούρης διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, ύστερα και από τον γάμο του με την γυναίκα της ζωής του Αντελίνα, αλλά και τη νίκη τους στο Globetrotters;

«Η Αντελίνα είναι η μοναδική γυναίκα που μου έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης χαριτολογώντας, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένος μετά τον γάμο του που έγινε στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης.

Το ζευγάρι μάλιστα τότε, παρέτεινε τη διαμονή του στην Πόλη μιας και ήθελε να περάσει εκεί έναν πρώτο μήνα του μέλιτος πριν επιστρέψει πίσω για να ξεκινήσει την καινούργια κοινή ζωή του στην Αθήνα.