My Style Rocks: Καταγγελία από πρώην παίκτρια! «Φετινές παίκτριες μου έχουν ζητήσει βοήθεια»

Τι αποκάλυψε;

My Style Rocks: Καταγγελία από πρώην παίκτρια! «Φετινές παίκτριες μου έχουν ζητήσει βοήθεια»

Μία πρώην παίκτρια του My Style Rocks έκανε μία απίστευτη καταγγελία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»! «Φετινές παίκτριες μου έχουν ζητήσει βοήθεια» παραδέχθηκε και μίλησε για τη δική της εμπειρία στο show.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Ιωάννα Σιαμπάνη αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με κάποιες παίκτριες, οι οποίες της έχουν ζητήσει βοήθεια.

«Η αλήθεια είναι ότι στους όρους του παιχνιδιού δεν αναγράφεται πουθενά ότι απαγορεύεται να έχουμε στυλίστα.

Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν ζητήσει βοήθεια κάποια κορίτσια. Και κάποια κορίτσια που είναι ήδη μέσα και κάποια που τις έχουν πάρει από την παραγωγή για να μπουν στα επόμενα επεισόδια».

Στο μεταξύ είδατε τον καυγά που έγινε πριν από λίγα λεπτά ανάμεσα στην Ευρυδίκη και την Κρίστεν;

My style rocks: Η Ραμόνα Βλαντή απαντά! Ντύνει ή όχι τελικά την Κιάρα Μαρκεζή;

Η Ραμόνα Βλαντή απάντησε ξεκάθαρα στο Πρωινό για το αν ντύνει ή όχι τελικά την Κιάρα Μαρκεζή που συμμετέχει στο φετινό My Style Rocks.

Συγκεκριμένα στο χθεσινό επεισόδιο ο Στέλιος Κουδουνάρης άσκησε έντονη κριτική στην διαγωνιζόμενη λέγοντας πως αντιγράφει το στυλ της πρώτης νικήτριας, με φωτογραφίες "αποδείξεις" να παίζουν στο video wall.

Η ίδια είπε στο Πρωινό πως όλες οι παίκτριες έχουν στυλίστα. “ Υπάρχει μέσα στο παιχνίδι μια στυλίστρια, και έχουν βρει αυτό το κορίτσι τώρα και λένε ότι την ντύνω εγώ, χωρίς να το ξέρουν σίγουρα, επειδή έχουν δει ένα μπουφάν, ένα πουκάμισο που είναι στα μαγαζιά τα fast fashion. Δεν την γνωρίζω την κοπέλα, τη μητέρα της γνωρίζω πολλά χρόνια, τη Μαρία τη Μαρκέζη. Αν έντυνα εγώ, δεν θα έβαζα ποτέ αυτό το πέδιλο με αυτό το καλσόν.”