"Βόμβα" από τον ΣΚΑΙ! Αυτό το πρόσωπο έκλεισε τελικά με τον Ατζούν!

Ποιο το μυστήριο άτομο;

"Βόμβα" έσκασε από τον ΣΚΑΙ που δεν περίμενε κανείς, καθώς ανακοινώθηκε ποιο είναι το πρόσωπο που έκλεισε τελικά με τον Ατζούν και θα παρουσιάσει την δικιά του εκπομπή! Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι!

Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος έκανε μάλιστα ο ίδιος την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν διάφορα για την συμμετοχή του, χωρίς ωστόσο να είχε γίνει κάτι επίσημο. Τώρα πλέον όμως, ο ίδιος ποζάρει χαμογελαστός στο πλευρό του Ατζούν και είναι πιο έτοιμος από ποτέ για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Δείτε επίσης τις εξελίξεις με τον Γιώργο Λιάγκα και την τρίτη τιμωρία του ΕΣΡ!

ΣΚΑΪ: Το πρόσωπο «βόμβα» που θα φτάσει το κανάλι στο κόκκινο!

Επιτέλους, σε λίγο καιρό μπαίνει στον ΣΚΑΪ, το πρόσωπο «βόμβα» που θα πάρει το κανάλι και θα το φτάσει με άνεση στο κόκκινο!

Συγκεκριμένα, πρόκειται να δούμε μία νέα προσθήκη, στην ήδη δημοφιλή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «8 λέξεις»!

Ο ηθοποιός που πρόκειται να εισβάλλει στη σειρά, δεν είναι άλλος από τον Τούρκο, Τζαν Γιαμάν, ο οποίος είναι πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός»!

Μάλιστα, ο Γιαμάν θα μπει στη σειρά ως Έλληνας, και το όνομα του, Σταμάτης Tαλαδιανός!

Πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Φωτεινής (Χρυστάλλα Καλλένου), το μοντέλο που ζωγραφίζει ο Οδυσσέας (Αντρέας Γεωργίου) και που θα εμφανιστεί όταν το σχέδιο της Ηλιάννας (Ειρήνη Καραγιώργη) μπει στο τελικό στάδιο για την εξόντωση της Έρσης (Ναταλία Κηρύκου) και του Οδυσσέα.

Ρίξτε και μία ματιά στις σημερινές εξελίξεις της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου!

φτερωτός θεός

"Ταραχή" στον ΣΚΑΙ! Πρόσωπο - βόμβα εκτός καναλιού!

"Ταραχή" επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΣΚΑΙ με την είδηση πως πρόσωπο - βόμβα βρίσκεται εκτός καναλιού! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, ο σταθμός ανακοίνωσε το μεσημέρι στη δημοσιογράφο το τέλος της συνεργασίας τους!

Ο λόγος για την Ελεάννα Τρυφίδου, την αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα!

Το κανάλι και η αρχισυντάκτρια είχαν τον τελευταίο καιρό διαφωνίες ως προς το περιεχόμενο, αλλά και την θεματολογίας της εκπομπής, με αποτέλεσμα η ίδια να μένει εκτός καναλιού.

Δείτε επίσης τις εξελίξεις με τον Γιώργο Λιάγκα και την τρίτη τιμωρία του ΕΣΡ!