Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πήγε στη Ναταλία Γερμανού και έκανε την κίνηση που δεν περίμενε ποτέ!

Τι της είχε ετοιμάσει;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Πήγε στη Ναταλία Γερμανού και έκανε την κίνηση που δεν περίμενε ποτέ!
News 03.02.2020 22:55

O Φώτης Σεργουλόπουλος πήγε στη Ναταλία Γερμανού και έκανε την κίνηση που δεν περίμενε ποτέ! Και όμως η παρουσιάστρια έμεινε "παγωτό" με την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει. Δεν θα πιστέψετε τα τρυφερά του λόγια on camera!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας, ο ίδιος μίλησε για την ζωή του, την τηλεόραση και όλα όσα ακούγονται!

Πάνω στην συζήτηση λοιπόν μίλησε για τους στίχους που είχε ζητήσει από εκείνη, και το έβαλε να παίξει σε πρώτη μετάδοση. Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σε στίχους Ναταλίας Γερμανού, μουσική των Arcade και ερμηνεία από την Shaya.

Εσείς γνωρίζατε για την άσχημη εξέλιξη για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αποκάλυψη για τις "κακές σχέσεις" με την Μπακοδήμου - «Δεν με ενδιαφέρει...»!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε μια αποκάλυψη για τις "κακές σχέσεις" που του χρεώνουν πως έχει με την Μαρία Μπακοδήμου. «Δεν με ενδιαφέρει...», είπε μεταξύ άλλων για τα όσα λένε.

Ο παρουσιαστής που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας με δικό του τηλεπαιχνίδι, μίλησε ανοιχτά για τις σήμερα σχέσεις που έχει με την πρώην συμπαρουσιάστρια του, αλλά και καλή του φίλη.

Αφορμή για αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είχε πει στην εκπομπή του πως οι σχέσεις του Φώτη και της Μαρίας δεν είναι πλέον καλές. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Νομίζω πως δεν μιλάνε και δεν έχουν καθόλου καλή σχέση. Έτσι μου έχουν πει, μπορεί να είναι και λάθος».

«Δεν έχω απαντήσει ποτέ ούτε για τη ζωή μου, αλλά ούτε και για τα προσωπικά μου σε κανέναν που κάνει εικασίες χωρίς να έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση προσωπικά δεν έχω δώσει τροφή για σχόλια για τις σχέσεις μου και πώς τις διαχειρίζομαι και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου και δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι. Οπότε, για άλλη μία φορά θα επαναλάβω πως δεν με ενδιαφέρουν γνώμες και απόψεις» αρκείται να πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Φώτης Σεργουλόπουλος  Μαρία Μπακοδήμου σχέσεις

«Μου αρέσει να έχω δεδομένα και στάνταρ. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Ακόμα και με ανθρώπους που έχω χαθεί, θα βρω μια αφορμή να ξαναμιλήσουμε και να έρθουμε πάλι σε επαφή. Είχα μια φίλη που την είχα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όταν έγινε η πυρκαγιά στο Μάτι, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό γιατί είχε σπίτι εκεί. Δεν είχα καν το τηλέφωνό της και μου ήταν δύσκολο να τη βρω. Ξαφνικά βρήκα μια κοινή μας φίλη, η οποία μου έδωσε το τηλέφωνό της και είμαστε πάλι σε επαφή. Οι φίλοι μπορεί να χαθούν για ένα χρονικό διάστημα και να βρεθούν ξανά, χωρίς απαραίτητα να έχουν μαλώσει. Για παράδειγμα, εγώ από τη στιγμή που έκανα οικογένεια εστίασα εκεί και μπορεί να της έδωσα περισσότερο χρόνο από όσο έδινα πριν στον εαυτό μου και τους φίλους μου. Αυτό ίσως να παραξενέψει κάποιους ανθρώπους. Όμως, ξέρω πως υπάρχει μια λογική εξήγηση και είναι κατανοητό. Αν κάποιος έρθει και μου πει “Επ Φώτη, χάθηκες’’, αμέσως θα ταρακουνηθώ. Στη ζωή μου είχα φίλους με τους οποίους χαθήκαμε, αλλά ξαναήρθαμε κοντά. Έχουν ανοίξει και κλείσει κύκλοι.

Επίσης, αν συμβεί ένα μεγάλο γεγονός στη ζωή σου και τους ξαναδείς, συνειδητοποιείς πως όντως έχεις χαθεί. Ο καιρός περνάει χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Προχθές έλαβα στο Facebook μήνυμα από έναν φίλο μου το οποίο έλεγε: “Αφήνω τις μέρες και περνούν, αφήνω τους μήνες, αφήνω τα χρόνια και πρέπει να σου μιλήσω γιατί ο καιρός περνάει και το χάνουμε’’. Σκέφτηκα μέσα μου πόσο δίκιο έχει, διότι έχουμε να τα πούμε χρόνια. Για μένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η επαφή και η φιλία. Δεν είναι κάτι το οποίο εύκολα το βγάζω από πάνω μου», λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξη στο περιοδικό People.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτής Σεργουλόπουλος: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ τα "Μεσάνυχτα"! Το μπούλινγκ και το φιλί που έδωσε φαντάρος!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Κρίσιμες ώρες για τον παρουσιαστή! Τι συνέβη;

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share