Δεν θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός θα πάει στην ΕΡΤ ως παρουσιαστής!

Απρόσμενο!

Δεν θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός θα πάει στην ΕΡΤ ως παρουσιαστής!

Δεν θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός θα πάει στην ΕΡΤ ως παρουσιαστής! Την αποκάλυψη έκαναν στην "Φωλιά των ΚουΚου" και όλοι έμεινα με το στόμα ανοιχτό!

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχουμε ξαναδεί στην παρουσίαση εκπομπής αν και όλοι περιμένουν πως και πως!

Ο ίδιος αν και κρατάει χαμηλό προφίλ, τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στην επαγγελματική, αυτή τη φορά έκανε την μεγάλη αλλαγή και θέλησε να τολμήσει κάτι διαφορετικό.

Δείτε αναλυτικά το ποιος είναι και τα όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή παρακάτω.

Εσείς ωστόσο γνωρίζετε τι συνέβη με την παρουσιάστρια που εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο;

Έρχεται νέα εκπομπή λόγω Eurovision 2020! Στο τιμόνι της παρουσίασης αγαπημένος ηθοποιός!

Μια νέα εκπομπή έρχεται στην ΕΡΤ λόγω της Eurovision 2020. Στο τιμόνι της παρουσίασης φαίνεται πως θα είναι αγαπημένος ηθοποιός.

Η γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες του "ΤV Έθνος" ολοκλήρωσε την εξέταση όλων των υποψηφιοτήτων και παρέδωσε την πρότασή της στη διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία θα κληθεί να την επικυρώσει.

Όμως, η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΕΡΤ θα καθυστερήσει λόγω του τυπικού μέρους της υπόθεσης. Δηλαδή, της υπογραφής των συμβολαίων ανάμεσα στην ΕΡΤ και του καλλιτέχνη που τελικά θα επιλεγεί. Μεταξύ των υποψηφιοτήτων που έχει στα χέρια της η γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ, βρίσκονται τα ονόματα της 17χρονης Στεφανίας Λυμπερακάκη που εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί, της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του συγκροτήματος των ΟΝΕ με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Η 17χρονη Στεφανία εφόσον εκπροσωπήσει τελικά τη χώρα μας, θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, σε στίχους της Sharon Vaughn.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το "TV Έθνος", στην ΕΡΤ ετοιμάζεται ειδική εκπομπή για την Eurovision, η οποία θα βγει στον αέρα περί τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Επικρατέστερος για την παρουσίαση είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος.

Βαρύ πένθος είχε «σκάσει» για εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision... Ο θάνατος που τον «τσάκισε».

Πηγή: enikos.gr - ΤV Εθνος