Κορυφαία τραγουδίστρια το επιβεβαίωσε! Η πρώτη φωτογραφία με το σύντροφο της!

Είναι πλέον επίσημο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κορυφαία τραγουδίστρια το επιβεβαίωσε! Η πρώτη φωτογραφία με το σύντροφο της!

Κορυφαία τραγουδίστρια της pop μουσικής επιβεβαίωσε τη σχέση της με την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφο της στα social media. Πήρε την απόφαση να μην κρύβει πλέον τον έρωτα της τόσο από τους θαυμαστές της που λατρεύει, όσο και από την δημοσιότητα.

Της συγκεκριμένης της έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις, ειδικά μετά το χωρισμό από τον επί χρόνια σύντροφο της και στην συνέχεια αρραβωνιαστικό της, ηθοποιό Taylor Kinney, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης.

«Ο Taylor και εγώ πιστεύουμε πως είμαστε αδερφές ψυχές. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας και έτσι πήραμε αυτή την απόφαση. Είμαστε και οι δυο φιλόδοξοι καλλιτέχνες και το πρόγραμμά μας δεν μας επέτρεπε να ζήσουμε την αγάπη μας όπως θα θέλαμε και θα έπρεπε. Δώστε μας τον χώρο μας. Είμαστε άνθρωποι και εμείς και αγαπιόμαστε πραγματικά» είχε γράψει η Lady Gaga στο Instagram μετά την απόφαση του να χωρίσουν.

Η Lady Gaga, μετά από τον χωρισμό τους το 2017, αρραβωνιάστηκε ξανά αυτή την φορά Christian Carino, τον manager της. Την είδηση είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας της. Χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2019 καθώς όπως αποκαλύφθηκε δεν λειτουργούσε η σχέση τους.

Ζευγάρι Hollywood

Μετά την ταινία της «A star is born» δεν άργησαν να σκάσουν και οι φήμες που την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Bradley Cooper και πως ήταν αφορμή που χώρισε με την Irina Shayk. Μάλιστα, να σημειώσουμε πως μόλις χθες ήρθα στην δημοσιότητα φήμες που τους ήθελαν να είναι και πάλι μαζί όταν τους απαθανάτισαν να διασκεδάζουν στο party με τα τα βραβεία BAFTA.

Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος;

Μπορεί πολλά να της έχουν χρεώσει, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ζει έναν όμορφο έρωτα με τον Michael Polansky. CEO στην εταιρεία του ιδρυτή του Napster και πρώτο πρόεδρο του Facebook, Sean Parker.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την πρώτη τους φωτογραφία.

Lady gaga σύντροφος