Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τρολάρει τον εαυτό του στο Twitter με τον πιο απίθανο τρόπο! Τι ανέβασε;

Η χιουμοριστική του ανάρτηση!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τρολάρει τον εαυτό του στο Twitter με τον πιο απίθανο τρόπο! Τι ανέβασε;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπολος έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση και τρόλαρε τον εαυτό του στο Twitter με τον πιο απίθανο τρόπο. Ο κριτής του MasterChef άλλωστε διαθέτει χιούμορ και συχνά αυτοσαρκάζεται με τον εαυτό του.

O τέταρτος κύκλος του MasterChef έχει ξεκινήσει και οι τηλεθεατές τον παρακολουθούν καθηλωμένοι αφού κάθε επεισόδιο σαρώνει σε τηλεθέαση.

Αυτό το διάστημα οι τρεις κριτές ψάχνουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.

Οι τηλεθεατές περιμένουν καθηλωμένοι κάθε επεισόδιο και σχολιάζουν στο Twitter μανιωδώς. Μάλιστα κάποιοι έχουν δώσει στον κριτή και τον χαρακτηρισμό "s@x symbol".

Ο ίδιος είναι συχνός χρήστης των social media και συχνά σχολιάσει αυτά που γράφονται. Αυτή την φορά είδε τον χαρακτηρισμό που του έχουν δώσει και έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση.

MasterChef: Ο διαγωνιζόμενος με το πρόβλημα στην όραση που τους συγκίνησε όλους - Η εξομολόγηση του Κουτσόπουλου!

Τους συγκίνησε όλους ο διαγωνιζόμενος στο MasterChef με το πρόβλημα που έχει στην όραση του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάλιστα έκανε μια εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος το ένα μάτι του έχασε μετά από τρικλοποδιά σε ηλικία 14 ετών και το άλλο σε ηλικία 24 στα ξαφνικά.

Μπήκε στην αίθουσα των κριτών με την βοήθεια φίλου του, ενώ με το φαί του «μαγνήτισε» και τους τρεις κριτές, ενώ και τους συγκίνησε.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε για την δική του εμπειρία. Όπως αποκάλυψε στο σχολείο είχε σχέση με μια κοπέλα που ήταν κοφάλαλη.

Master Chef: Η παίκτρια που συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία της! Τρομερή εξομολόγηση από τον Σωτήρη Κοντιζά!

Στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, είδαμε την παίκτρια που συγκλόνισε και τους τρεις κριτές με την ιστορία της, ενώ έκανε και τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει on camera μία τρομερή εξομολόγηση σχετικά με τα πρώτα βήματά του στην μαγειρική!

Η τελευταία παίκτρια που είδαμε στις οντισιόν εξήγησε πως στα 14 της έφυγε από το σπίτι της και πήγε να σπουδάσει κομμωτική ενώ παράλληλα έκανε τρεις δουλειές.

Έχοντας πλέον μετακομίσει στην Γερμανία και με μία καλή δουλειά στην πλάτη της, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να ασχοληθεί με την αγάπη της, την μαγειρική.

Με αφορμή τα λόγια της, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για την δική του εμπειρία, εξηγώντας πως δεν έχει σπουδάσει μαγειρική και πως στην αρχή εργαζόταν σε μία τράπεζα. Στη συνέχεια αποφάσισε να παρατήσει αυτή τη δουλειά του προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε επίσης on camera πως σε λίγο καιρό βαφτίζει τον γιο του!