Βάσω Λασκαράκη: Το αυτοκίνητο της δεν έχει οροφή! «Έσπασε» τα φρένα στην οδήγηση και τρελάθηκε ο Σουλτάτος!

Οι φωτογραφίες με το απόκτημα που ζηλέψαμε!

Βάσω Λασκαράκη: Το αυτοκίνητο της δεν έχει οροφή! «Έσπασε» τα φρένα στην οδήγηση και τρελάθηκε ο Σουλτάτος!

Η Βάσω Λασκαράκη αγαπά πολύ να οδηγεί και με αυτό το αυτοκίνητο που δεν έχει οροφή «έσπασε» τα φρένα! Σίγουρα θα τρελάθηκε ο Σουλτάτος όταν το είδε αφού είναι πανέμορφο και κλέβει τις εντυπώσεις! Οι φωτογραφίες με την ίδια που έκαναν χαμό στο Instagram!

Η ηθοποιός έγινε viral με μόλις 3 αναρτήσεις της αφού το αυτοκίνητο το οποίο και φαίνεται να οδηγεί δεν έχει οροφή αλλά έχει πολύ εντυπωσιακό design. Πρακτικό, μικρό, «γυναικείο» θα λέγαμε είναι το όνειρο πολλών και σίγουρα και το δικό μας.

Ξεκάθαρα μέχρι και ο Λευτέρης Σουλτάτος θα τρελάθηκε όταν το είδε και ειδικά με το ύφος της Βάσως Λασκαράκη! Η ίδια «έσπασε» τα φρένα στην οδήγηση και τα σχόλια από κάτω έδωσαν και πήραν... Βέβαια, αυτές δεν είναι οι πρώτες φωτογραφίες με το εν λόγω αμάξι αφού πριν λίγο καιρό, σας είχαμε δημοσιεύσει κι άλλες. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις της με τα σχόλια της Αθηνάς Οικονομάκου:

Βάσω Λασκαράκη: Το «ταπεινό» αμάξι της βγήκε από περιοδικό! Έχει καθίσματα γεμάτα από....

To «ταπεινό» αμάξι της Βάσως Λασκαράκη μοιάζει σα να βγήκε από περιοδικό! Έχει καθίσματα γεμάτα από υλικό που δεν φαντάζεστε!

Η κούκλα ηθοποιός, έχει εργαστεί σκληρά αρκετά χρόνια και το αμάξι της, είναι κατά κάποιο τρόπο η αμοιβή για τους κόπους της! Ασημί, εντυπωσιακό, αλλά όχι μεγάλου κυβισμού!

Βάσω Λασκαράκη: H αποκάλυψη για την διατροφική της εμμονή που την κάνει να έχει κορμάρα!

Μάλιστα, σε φωτογραφίες που κατά καιρούς η ίδια έχει ανεβάσει, φαίνεται πως έχει καθίσματα γεμάτα από δέρμα! Εντύπωση επίσης, προκαλεί και η ειδική θήκη που έχει στο μπράτσο, για να αποθηκεύει διάφορα πράγματα! Ιδού λοιπόν το αμάξι που έχει η Βάσω Λασκαράκη:

Βάσω Λασκαράκη: Το «ταπεινό» αμάξι της βγήκε από περιοδικό! Έχει καθίσματα γεμάτα από....Βάσω Λασκαράκη: Το «ταπεινό» αμάξι της βγήκε από περιοδικό! Έχει καθίσματα γεμάτα από....Βάσω Λασκαράκη: Το «ταπεινό» αμάξι της βγήκε από περιοδικό! Έχει καθίσματα γεμάτα από....Βάσω Λασκαράκη: Το «ταπεινό» αμάξι της βγήκε από περιοδικό! Έχει καθίσματα γεμάτα από....