Βάσω Λασκαράκη: Αυτό το αυτοκίνητο σίγουρα δεν είναι δικό της αλλά ούτε και του Σουλτάτου! Είναι ροζ με ανοιχτή οροφή!

Είναι πολύ εντυπωσιακό και vintage!

Βάσω Λασκαράκη: Αυτό το αυτοκίνητο σίγουρα δεν είναι δικό της αλλά ούτε και του Σουλτάτου! Είναι ροζ με ανοιχτή οροφή!

Αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι ούτε της Βάσως Λασκαράκη, αλλά ούτε και του Λευτέρη Σουλτάτου. Είναι όλο σε ροζ χρώμα με ανοιχτή οροφή.

Η ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στα επαγγελματικά της και αυτό φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες της.

Σε μια από τις πρόσφατες φωτογραφίσεις της, την είδαμε να ποζάρει μέσα σε κάμπριο αυτοκίνητο, το οποίο είχε ανοιχτή οροφή και ήταν vintage.

Εντυπωσιακή και βγαλμένη από... άλλη εποχή με το ροζ της φόρεμα ήταν μια κούκλα.

Το εσωτερικό του σπιτιού της το έχετε δει. Στο διαμέρισμα που μένει με τον Λευτέρη Σουλτάτο έχει απίστευτο τζάκι.

Βάσω Λασκαράκη: Το αυτοκίνητο της έχει μέσα δερμάτινα καθίσματα! Θα σας «πάρει» το μυαλό!

Η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε το αυτοκίνητο της και έχει μέσα δερμάτινα καθίσματα! Μόλις το δείτε θα σας «πάρει» το μυαλό!

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε εχθές ένα βίντεο και μας έδειξε για πρώτη φορά εικόνες μέσα από το «θηρίο» - αυτοκίνητό της!

Συγκεκριμένα, η πολύ καλή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτη δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου βρισκόταν μαζί της μέσα στο αυτοκίνητο της και προσπαθούσε να... παρκάρει!

Ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη δυσκολευόταν λίγο στο πάρκινγκ, καθώς δεν λειτουργούσε το beeper όπου βοηθάει τον οδηγό στο παρκάρισμα. Λευτέρης Σουλτάτος: Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο του ζευγαριού! Όλες οι λεπτομέρειες! (Βίντεο)

Εμείς όμως δεν σταθήκαμε εκεί, αφού είδαμε το εσωτερικό του αμαξιού της και μείναμε «παγωτό»! Έχει δερμάτινα μαύρα καθίσματα και φαίνονται πολύ αναπαυτικά.

Απ' ότι μπορούμε να καταλάβουμε πρόκειται για μοντέλο νέα τεχνολογίας, αλλιώς απλά η Βάσω Λασκαράκη ξέρει να το διατηρεί καλά και σωστά!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βάσω Λασκαράκη: Πόζαρε δίπλα από πορτοκαλί αγωνιστικό αυτοκίνητο και μείναμε άφωνοι!

Η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε δίπλα από πορτοκαλί αγωνιστικό αυτοκίνητο και μείναμε άφωνοι, αφού είναι πολύ γρήγορο και εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

Πριν λίγες ημέρες παρακολούθησε με τον Λευτέρη Σουλτάτο drift shows, καθώς όπως φαίνεται έχουν αδυναμία στα extreme sports.

Μαζί με το ζευγάρι, ήταν και η κολλητή φίλη της ηθοποιού και πόζαραν μαζί δίπλα από ένα πορτοκαλί αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο θα ήθελαν να έχουν πολλοί.

Βάσω Λασκαράκη: Μας έδειξε για πρώτη φορά την κουζίνα της και το τραπέζι ήταν γεμάτο με φαγητά!

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε την φωτογραφία του γράφοντας στο Instagram «Ε λοιπόν ναι … σε πάω μια κόντρα».

undefined