Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση της Μαρίας Κίτσου για την υγεία της μητέρα της - «Έχει πρόβλημα με την...»!

Μίλησε ανοιχτά και συγκίνησε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση της Μαρίας Κίτσου για την υγεία της μητέρα της - «Έχει πρόβλημα με την...»!

Η Μαρία Κίτσου που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά Άγριες Μέλισσες, συγκίνησε με την εξομολόγηση για την μητέρα της και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην υγεία της. «Έχει πρόβλημα με την όραση της», αποκάλυψε μεταξύ άλλων για πρώτη φορά.

Η ηθοποιός βρίσκεται χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, ωστόσο ευρέως γνωστή έγινε από το ρόλο της «Λενιώς» στην επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Έγινε πολύ αγαπητή στο κοινό και δεν άργησε να δει μεγάλη επιτυχία στον χώρο.

Η Μαρία Κίτσου, σε μια σπάνια τηλεοπτικής της συνέντευξη, μίλησε στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την οικογένεια της, αποκαλύπτοντας τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε με τον θάνατο του πατέρα της, όταν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, μίλησε και για την μητέρα της η οποία αντιμετωπίζει δυσκολίες με την όραση της

«Η μητέρα μου έχει πρόβλημα με την όρασή της, αλλά βλέπει κάθε μέρα τη σειρά, ενώ πριν κοιμόταν νωρίς. Είναι πολύ περήφανη. Με ρωτάει τι θα γίνει. Βλέπει ελάχιστα και το πρόβλημα επιδεινώνεται. Έχω και έναν αδερφό που ζει στην Αμερική. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Βλέπει τη σειρά και νιώθει πολύ περήφανος. Έχουμε έναν χρόνο διαφορά.

Δεθήκαμε πολύ ως οικογένεια μετά την απώλεια του πατέρα μου. Ο πατέρας μου διεγνώσθη με τη γνωστή ασθένεια και έφυγε μέσα σε ενάμιση μήνα. Ήταν πολύ ξαφνικό. Τον χάσαμε από λευχαιμία καλπάζουσα μέσα σε ενάμιση μήνα.

Εγώ φροντίζω την υγεία μου, αλλά όχι σε βαθμό τρέλας. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Η μητέρα μου πέρασε μια αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδερφές της. Ήταν τρεις αδερφές που έμειναν ορφανές από μητέρα και τις μεγάλωσε ο πατέρας τους. Οι ηλικίες που είχαν οι τρεις αδερφές ταιριάζουν με τις ηλικίες των αδερφών της σειράς» τόνισε η Μαρία Κίτσου.