Γιώργος Σαμπάνης για Οικονομόπουλο: "Είναι ντροπή για τον Νίκο να..."

Τι είπε για την αποχώρηση του τραγουδιστή;

Γιώργος Σαμπάνης για Οικονομόπουλο:

Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Νίκος Οικονομόπουλος έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην συνεργασία τους με το τραγούδι "Για κάποιον λόγο" λέγοντας πως κάποιος το απέρριψε αλλά θα ήταν ντροπή να πει ποιος δεν το ήθελε.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Βέβαια έχω αρνηθεί να δώσω τραγούδι σε κάποιον, όχι όμως για κακοπροαίρετους λόγους, αλλά γιατί δεν έχω να δώσω. Δεν δίνω ένα τραγούδι στην τύχη. Υπάρχουν βέβαια τραγούδια μου που απορρίφθηκαν. Έχει συμβεί πολλές φορές. Το “Για κάποιο λόγο”, το διάλεξε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Είναι ντροπή για τον Νίκο να πω ποιος δεν το ήθελε, διότι είναι αυτός που το αγάπησε και το επέλεξε, γνωρίζοντας ότι έχει απορριφθεί» είπε.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου από το κέντρο Αθηνών πριν λίγες μέρες είπε:

«Ο Νίκος ξεκίνησε φέτος νωρίς και έχει ήδη βγάλει 3-4 μήνες σεζόν. Άλλα μαγαζιά κλείνουν στους 4 μήνες. Οι φωνές που ακούγονται είναι δύο.

Από τη μια λέγεται ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να δεχόμαστε κάθε είδους άσχημη μεταχείριση γιατί έχουμε οικογένειες στο κεφάλι μας που πρέπει να ζήσουν. Η άλλη φωνή λέει ότι δεν μπορεί να έχεις μια πανάσχημη μεταχείριση από κάποιον που έχει ένα κατάστημα και να το δέχεσαι.

Πρέπει να σκεφτεί και αυτός τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτόν. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Και οι δυο άνθρωποι είναι αξιοπρεπέστατοι. Ο Νίκος τουλάχιστον απέναντι σε μένα δεν είναι ένας άνθρωπος κακός, άκαρδος ή αλήτης! Τουναντίον! Είναι πολύ αξιοπρεπής» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Κέντρο Αθηνών: Στέλνει απάντηση "φωτιά" στην ανακοίνωση του Νίκου Οικονομόπουλου! «Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα...»

Οι εργαζόμενοι του «Κέντρου Αθηνών», εξοργισμένοι με την ανακοίνωση του Νίκου Οικονομόπουλου, στέλνουν στον τραγουδιστής μία απάντηση "φωτιά"! «Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα κύριε Οικονομόπουλε»!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποφάσισε να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν επί τρία χρόνια, μιας και δεν τα βρήκε με τον επιχειρηματία. Την απόφαση του έκανε γνωστή μέσα από μία ανακοίνωση.

«Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος με δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο, στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό» έγραψε συγκεκριμένα ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος έχει ήδη έτοιμο το νέο βήμα στην καριέρα του.

Με τη σειρά τους λοιπόν οι εργαζόμενοι του κέντρου έστειλαν τη δική τους ανακοίνωση προς τον Νίκο Οικονομόπουλο:

«Εμείς οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ότι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία».