Νίκος Οικονομόπουλος: Όλη η αλήθεια για το τέλος τη συνεργασίας του με το «Κέντρο Αθηνών»!

Με ποιο μαγαζί "έδωσε" τα χέρια;

Νίκος Οικονομόπουλος: Όλη η αλήθεια για το τέλος τη συνεργασίας του με το «Κέντρο Αθηνών»!

Όλη η αλήθεια πίσω από το πολυσυζητημένο της συνεργασίας του Νίκου Οικονομόπουλου με το «Κέντρο Αθηνών» στο οποίο εμφανιζόταν χρόνια, βγήκε στην επιφάνεια, ενώ αποκαλύφθηκε και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του τραγουδιστή.

Μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον τσακωμό του Νίκου Οικονομόπουλου με τον επιχειρηματία του «Κέντρου Αθηνών», εξηγώντας αναλυτικά τι συνέβη.

Μάλιστα αποκάλυψε και σε ποιο μαγαζί θα βλέπουμε τον τραγουδιστή από εδώ και στο εξής:

«Η κόντρα του Νίκου Οικονομόπουλου με τον επιχειρηματία εμείς μάθαμε ότι ξεκίνησε όταν ο δεύτερος ζήτησε στον Νίκο Οικονομόπουλο να μεταφέρουν το σχήμα στη Θεσσαλονίκη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε γιατί αυτό δεν είναι κάτι το οποίο είχαν συνεννοηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Νίκος Οικονομόπουλος δε θα μείνει χωρίς δουλειά. Θα πάει στο Fever σε λίγο καιρό που ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Γκάνο».

Στο μεταξύ πριν από λίγες μέρες, ο Νίκος Οικονομόπουλος εξέδωσε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον επιχειρηματία.

Νίκος Οικονομόπουλος: Αποχώρησε με καυγά από το Κέντρο Αθηνών! Τι πραγματικά συνέβη και έληξε η συνεργασία τους μετά από 3 χρόνια!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχώρησε με καυγά από το κέντρο Αθηνών. Τι πραγματικά συνέβη και έληξε η συνεργασία τους με τον τραγουδιστή μετά από 3 χρόνια!

Η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του. Όπως ανέφερε η εκπομπή ο τραγουδιστής είχε έναν έντονο καυγά με τον επιχειρηματία.

Ο λόγος είναι ότι εξ αρχής του είχαν ζητήσει να προστεθεί ένα μεγάλο όνομα ακόμα στο σχήμα, φήμες ανέφεραν την Πάολα, με τον τραγουδιστή να αρνείται.

Μετά τις γιορτές παρατηρήθηκε μια μείωση στον κόσμο και ο επιχειρηματίας πρότεινε στον Νίκο Οικονομόπουλο μείωση απολαβών.

Εκείνος δεν δέχτηκε και έτσι ήρθε οριστική ρήξη ανάμεσα τους. Σήμερα μάλιστα θα γινόταν και ένας μεγάλος χορός με αρκετά άτομα.

Ωστόσο το κέντρο αποφάσισε να πληρώσει κανονικά τα μεροκάματα των εργαζόμενων που δεν θα δουλέψουν αυτό το σκ.

Τον μπαμπά του Νίκου Οικονομόπουλου τον έχετε δει; Είναι στο πρόσωπο «δίδυμος» μέχρι και στα μαλλιά, είναι ίδια!