Νίκος Οικονομόπουλος: Με ένα μακροσκελές κείμενο ανακοίνωσε το τέλος μετά από τρία χρόνια - «Ήρθε η ώρα να κλείσει...»!

Τι συνέβη;

Νίκος Οικονομόπουλος: Με ένα μακροσκελές κείμενο ανακοίνωσε το τέλος μετά από τρία χρόνια - «Ήρθε η ώρα να κλείσει...»!

Με ένα μακροσκελές κείμενο ο Νίκος Οικονομόπουλος ανακοίνωσε το τέλος μετά από τρία χρόνια συνεργασίας. «Ήρθε η ώρα να κλείσει...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Τους ξάφνιασε όλους ο τραγουδιστής με αυτή την αποκάλυψη, αφού δεν το περίμενε κανείς. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος ανακοίνωσε πως ολοκληρώνεται η συνεργασία του με το «Κέντρο Αθηνών» όπου εμφανιζόταν τα τελευταία χρόνια και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Μετά από 3 όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο. Στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό…», έγραφε η ανακοίνωση του Νίκου Οικονομόπουλου.

Νίκος Οικονομόπουλος Instagram

Τον μπαμπά του Νίκου Οικονομόπουλου τον έχετε δει; Είναι στο πρόσωπο «δίδυμος» μέχρι και στα μαλλιά, είναι ίδια!

Νίκος Οικονομόπουλος: “Όποτε νιώθω την ανάγκη κάνω ψυχοθεραπεία!” - Δείτε τα νέα "κλικ" των φωτογράφων!

“Όποτε νιώθω την ανάγκη κάνω ψυχοθεραπεία!” - Οι νέες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου και τα "κλικ" των φωτογράφων!

Μετά τις απανωτές επιτυχίες “Για κάποιο λόγο”, “Βάλτο τέρμα” έρχεται να μας ξεσηκώσει με ένα νέο τραγούδι του “καθημερινά” που κυκλοφορεί από την Minos- Emi. Συνέντευξη με αφορμή την πρεμιέρα του στο “Κέντρο Αθηνών” για 3η συνεχόμενη χρονιά έδωσε ο τραγουδιστής και μίλησε για όλα...

Νίκος Οικονομόπουλος: “Όποτε νιώθω την ανάγκη κάνω ψυχοθεραπεία!” - Δείτε τα νέα

Ντυμένος με μαύρο τζιν και χαμογελαστός, φιλικός με τους δημοσιογράφους δήλωσε εξαρχής ξεκάθαρα ότι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα του οι κάμερες τον αγχώνουν και ότι είναι άνθρωπος που δεν επηρεάζεται από τρίτους αλλά ακούει πάντα το ένστικτό του, ο τραγουδιστής απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων με απόλυτη ειλικρίνεια...

Νίκος Οικονομόπουλος: “Όποτε νιώθω την ανάγκη κάνω ψυχοθεραπεία!” - Δείτε τα νέα

“Με πιάνει ένας φόβος με τις κάμερες ότι κάτι κακό θα συμβεί, δεν μου αρέσει να μιλάω, δεν την βρίσκω... Προτιμώ να πάω σε live εκπομπές... Είμαι ο πιο δύσκολος κριτής του εαυτού μου και έχω googlάρει αρκετές φορές το όνομά μου για να δω κάτι άσχημο που έχει γραφτεί για μένα. Δεν θα πω εάν είμαι λιγότερο ψώνιο ή περισσότερο, θα το κρίνετε εσείς, αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου” είπε και συνέχισε μιλώντας για τα talent shows: “Μπορώ να κρίνω εγώ παιδιά όταν έχω περάσει από την δική τους θέση και ξέρω πόσο δύσκολα περνάνε; Τα περισσότερα τραγούδια στα talent shows που παίζουν σήμερα είναι ξένα και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό...

“Αν η επιχείρηση, το περιβάλλον και οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι είναι σωστοί δεν υπάρχει λόγος να φύγεις... Όλοι οι κύκλοι στη ζωή μου έχουν κλείσει φυσιολογικά. Όταν βέβαια δεν τηρείται μια συμφωνία φεύγω, γενικά με τους ανθρώπους το θέμα μου είναι το ψέμα. Το απεχθάνομαι, είμαι προβληματικός με αυτό, δεν λέω ποτέ ψέματα και δεν μου αρέσει η ίντριγκα, την σιχαίνομαι...Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, όχι συνεχόμενα, αλλά όποτε νιώθω την ανάγκη επισκέπτομαι κάποιον ειδικό”.

Νίκος Οικονομόπουλος: “Όποτε νιώθω την ανάγκη κάνω ψυχοθεραπεία!” - Δείτε τα νέα

Όσον αφορά τις συνεργασίες και το ενδεχόμενο να του ασκήσει βέτο ένας επιχειρηματίας για να συνεργαστεί με ακόμα ένα δυνατό όνομα εκείνος απάντησε: “Δεν μου έχει ασκήσει κανένας βέτο και δεν το δέχομαι, όταν με έχει επιλέξει ένας επιχειρηματίας στον χώρο του και χαίρεται για την επιλογή του αυτή και το αποτέλεσμα, ποιος ο λόγος να κάνουμε περαιτέρω συζητήσεις; Έχω κάνει στο παρελθόν συνεργασίες, τώρα είμαι σε μια άλλη φάση και κάνω αυτό”... Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν ακούει τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο “έχω ζηλέψει πολλά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά δεν έχω αγαπημένο, δεν έχω κολλήσει με ένα τραγούδι, ούτε καν με δικό μου. Δεν ήρθα στην δουλειά αυτή για να με μάθουν σαν προσωπικότητα γιατί σίγουρα σε κάποιους δεν θα αρέσω ”