Καμία επανασύνδεση! Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Προσπάθησαν να τα ξαναβρούν αλλά δεν τα κατάφεραν!

Καμία επανασύνδεση! Οριστικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Καμία επανασύνδεση για ζευγάρι της ελληνικής showbiz, παρά τις προσπάθειες για επανασύνδεση ο χωρισμός τους ήταν οριστικός και έτσι τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν 1 μίση χρόνο σχέσης που ήταν μαζί.

Ο λόγος για τον Διονύση Αλέρτα και την πρώην σύντροφο του Εβίτα Μπέκα που δεν είναι πια μαζί! Το ζευγάρι προσπάθησε να τα βρει ξανά τον Δεκέμβριο και μάλιστα είχαν κανονίσει και κοινές διακοπές, αντί για τις διακοπές βέβαια ήρθε η οριστική ρήξη.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού στο Πρωινό η επανασύνδεση τους κράτησε για πάρα πολύ λίγο.

Είναι ένα ζευγάρι ταραχώδες και hot… Το Δεκέμβριο κανόνιζαν διακοπές και τώρα δεν είναι μαζί… η επανασύνδεση δεν τους πήγε» είπε η Νάνσυ.

Χωρισμός "βόμβα" στη showbiz! Επανασυνδέθηκαν παντρεύτηκαν και υα "έσπασαν" 12 μέρες μετά το γάμο!

Σαν "βόμβα" έσκασε ο χωρισμός αυτός στην διεθνή showbiz! Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, τα "έσπασαν" μόλις 12 μέρες μετά το γάμο τους, ο οποίος έγινε σε μία μυστική τελετή!

Αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της ηθοποιού, και όπως η ίδια αποκάλυψε έφτασε άδοξα στο τέλος του, μιας και ήθελε να περάσει λίγο χρόνο χωριστά από τον σύζυγό της.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ένα αιφνίδιο διαζύγιο σόκαρε και την ελληνική showbiz!

Ο λόγος για την εκρηκτική Πάμελα Άντερσον και τον παραγωγό Τζον Πίτερς, οι οποίοι πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκαν ωστόσο τα "έσπασαν" γρήγορα!

Η ίδια ανακοίνωσε την είδηση του χωρισμού τους μόλις χθες!

Πάμελα Άντερσον χωρισμός