Γιάννης Μαρακάκης: Εκμεταλλεύτηκε τον καιρό και πήγε για μπάνιο! Τους άφησε όλους "ξερούς" με τους κοιλιακούς του!

Έβαλε "φωτιά" μέσα στο χειμώνα!

Γιάννης Μαρακάκης: Εκμεταλλεύτηκε τον καιρό και πήγε για μπάνιο! Τους άφησε όλους

Ο Γιάννης Μαρακάκης δεν άφησε λεπτό να πάει χαμένο και το πρωί της Δευτέρας, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε για μπάνιο στην παραλία της Βουλιαγμένης. Περπάτησε χωρίς μπλουζάκι στην άμμο, και όπως ήταν φυσικό, τους άφησε όλους ξερούς με τους κοιλιακούς του και το υπέροχο σώμα του!

Ο πανέμορφος δικηγόρος έβαλε κανονική "φωτιά" στην παραλία πριν καλά καλά μπει ο Φεβρουάριος, και έκανε όλες τις γυναίκες της παραλίας να τον κοιτούν με το στόμα ανοικτό, ενώ σε λίγο μόνο καιρό ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Ο φωτογραφικός φακός τον "συνέλαβε" στη Βουλιαγμένη και σας τον παρουσιάζει...

Απολαύστε υπεύθυνα!

Γιάννης Μαρακάκης θάλασσα
Γιάννης Μαρακάκης κοιλιακοί

Γιάννης Μαρακάκης: Αναστάτωσε την παραλία η σύζυγός του με το καλλίγραμμο κορμί της! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Αναστάτωσε με το κορμί της η σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη, Νίκη Θωμοπούλου. Οι βουτιές για το ζευγάρι δεν έχουν τέλος.

Τις τελευταίες ημέρες πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους, τις περνάνε στην Μύκονο και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσα τους δεν έλειψαν.

Το ζευγάρι απολαμβάνει στο έπακρο τον έγγαμο βίο του! Μάλιστα, σε κάθε εμφάνιση τους μαγνητίζουν τα βλέμματα των λουόμενων αφού διατηρούν άψογες αναλογίες.

Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τον Γιάννη Μαρακάκη και την Νίκη Θωμοπούλου σε κοσμική παραλία στο νησί των ανέμων να απολαμβάνουν για ακόμη μια φορά τις βουτιές τους.

undefined

undefined

undefined

undefined

Νίκη Θωμοπούλου - Γιάννης Μαρακάκης: Έφεραν τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους! Το δέντρο υπερπαραγωγή!

Η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης έφεραν επιτέλους τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους! Μας έδειξαν το δέντρο τους και είναι κανονική υπερπαραγωγή!

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους στην αναμονή της κορούλας τους. Έτσι οι δυο τους συχνά επιλέγουν να περνούν χρόνο στο σπίτι του, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έβαλε τα γιορτινά αλλά δεν ήταν μόνη! Είχε μαζί της...

Στο πιο πρόσφατο post της στο Instagram, η μέλλουσα μανούλα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το χριστουγεννιάτικο δέντρο από το σαλόνι του σπιτιού της!

Είναι σκέτη υπερπαραγωγή!

Νίκη Θωμοπούλου δέντρο