MasterChef: Αυτή η παίκτρια ήρθε για να διεκδικήσει τον Πάνο Ιωαννίδη! Μπήκε και έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Μέχρι που του τραγούδησε!

MasterChef: Αυτή η παίκτρια ήρθε για να διεκδικήσει τον Πάνο Ιωαννίδη! Μπήκε και έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την πιο χαρούμενη παίκτρια που ήρθε για να διεκδικήσει δυναμικά τον Πάνο Ιωαννίδη, τον οποίο χαρακτήρισε «Το αμόρε της»! Μπήκε μέσα στην κουζίνα και με τις ατάκες της έκανε τους κριτές άνω κάτω!

Και τι δεν είπε η παίκτρια αυτή! Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως το αγόρι της είναι ο Πάνος Ιωαννίδης! Μπήκε λοιπόν στην κουζίνα και ξεκίνησε να πετάει τις ατάκες της στους κριτές!

Αφού μίλησε για τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες της από τον περσινό κύκλο, εξήγησε πως αποφάσισε να πάει στο MasterChef γιατί πρόσφατα έδωσε μάχη με τον καρκίνο, κάτι που την έκανε να χάσει 65 κιλά.

Δυστυχώς ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την ποδιά και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Ρίξτε και μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef!

MasterChef: Οι ποδιές τελειώνουν και ο ανταγωνισμός αυξάνεται! Όλα όσα θα δούμε σήμερα!

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι κριτές διαπιστώνουν πως οι ποδιές σιγά σιγά τελειώνουν και όπως είναι φυσικό, ο ανταγωνισμός αυξάνεται σημαντικά! Σας έχουμε όλα όσα πρόκειται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

Οι ποδιές έχουν λιγοστέψει και οι τρεις κριτές θα σκεφτούν με ιδιαίτερα αυστηρά μαγειρικά, και όχι μόνο, κριτήρια για το ποιος ή ποια θα πάρει τη λευκή ποδιά του MasterChef 4. Η μαγειρική δεξιότητα σε συνδυασμό με το ήθος, παίζουν σημαντικό ρόλο για τους τρεις αναγνωρισμένους κριτές του διαγωνισμού.

Είδατε στο μεταξύ τα νούμερα που έκανε στο χθεσινό επεισόδιο το ριάλιτι μαγειρικής του Star;

Όλοι και όλες βάζουν τα δυνατά τους έτσι ώστε να εντυπωσιάσουν με τα πιάτα τους και να κερδίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν καλά πως σήμερα είναι η ημέρα, που πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Σήμερα είναι η μια και μοναδική ευκαιρία να φορέσουν την ποδιά και να διεκδικήσουν στη συνέχεια, με όλη τους την ψυχή, το βαρύτιμο τίτλο του MasterChef 4 και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;
Ποιος θα γευθεί τη νίκη;
Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!