Ζέτα Μακρυπούλια: "Έλιωσε" on air! Είπε την ατάκα που κανείς δεν περίμενε να ακούσει!

Χαμός στο «Ρουκ Ζουκ»

Ζέτα Μακρυπούλια:

Η Ζέτα Μακρυπούλια, με ένα σκηνικό που έγινε on air, "έλιωσε" κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μιας και άθελα της, είπε την ατάκα που σίγουρα κανείς δεν περίμενε να ακούσει από εκείνη!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που καθημερινά βλέπουμε στο «Ρουκ Ζουκ» έκανε ένα "τρελό" σαρδάμ κατά τη διάρκεια της εκπομπής προσφέροντας αρκετό γέλιο τόσο στους παίκτες όσο και στην ίδια που κυριολεκτικά γονάτισε!

μακρυπούλια ρουκ ζουκ

Την έχετε δει στο μεταξύ ντυμένη με το γκρι τζιν της και το γρκι πουλόβερ;

«Τα καμένα μου τα βούρλα…», ανέφερε η Ζέτα για την ομάδα «Τα καμένα κάρβουνα» και προκλήθηκε πανικός στο στούντιο.

«Ωραία άποψη έχεις για εμάς μετά από τόσο καιρό που γνωριζόμαστε», είπε γελώντας ένας εκ των παικτών της ομάδας, στο Ρουκ Ζουκ.

«Ρε παιδιά, εντάξει, είναι περιοχή και πήγε το στόμα μόνο του», δικαιολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Έβαλε το μουσταρδί πουλόβερ της με ανατρεπτικό τρόπο! Πήρε το απόλυτο 10αρι στον ΑΝΤ1!

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ ρισκάρει να κάνει νέους συνδυασμούς στις εμφανίσεις της. Πριν λίγες ημέρες πήρε το απόλυτο 10άρι για το look της στον ΑΝΤ1. Έβαλε πουλόβερ της με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε.

Η παρουσιάστρια έχει ωραίο γούστο στη μόδα και με το στιλίστα της εκπομπής, πάντα πραγματοποιούν εμφανίσεις που αποσπούν τα καλύτερα σχόλια.

Πριν από λίγες ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να συνδυάσει ένα κλασικό μουσταρδί πουλόβερ - το οποίο είναι και hot χρώμα του χειμώνα - με ένα απίστευτο χακί παντελόνι με ζώνη στη μέση του.