"Σείεται" το Buckingham! Εκεί θα μείνει ο Χάρι με τη Μέγκαν! Έξαλλη η Ελισάβετ!

Από το παλάτι στο... ενοίκιο!

"Σείεται" κανονικά το Buckingham με το νέο που κυκλοφόρησε για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι! Οι δυο τους είχαν μία πρόταση για το πού θα μείνουν και όπως μπορείτε να φανταστείτε, η Ελισάβετ έγινε έξαλλη στην ιδέα!

Το ζευγάρι έχει φύγει εδώ και λίγο καιρό από την Αγγλία και έχει ήδη μετακομίσει στον Καναδά, γεγονός που έχει κινήσει το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη.

Την ίδια στιγμή, εκείνοι έχουν μεγάλο θέμα με τους παπαράτσι που τους κυνηγούν σχεδόν παντού!

Το γεγονός δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει και η Μαντόνα, η οποία πρότεινε να νοικιάσει το σπίτι της στο ζευγάρι λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μην πάτε στον Καναδά, είναι τόσο βαρετά. Ελάτε στη Νέα Υόρκη, σας νοικιάζω το σπίτι μου. Έχει δύο κρεβατοκάμαρες και υπέροχη θέα στο Μανχάταν. Είναι καλύτερο κι από το παλάτι του Μπάκιγχαμ».

Όχι και τόσο κακή ιδέα...

"Σεισμός" στο Buckingham! Η βασίλισσα Ελισάβετ και όμως το έκανε! Αυτό είναι το "ένοχο" μυστικό της! Ακόμα και η Meghan Markle έμεινε "παγωτό"!

"Σεισμός" επικρατεί στο Buckingham με τη νέα αποκάλυψη για την βασίλισσα Ελισάβετ! Και όμως δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έκανε! Αυτό είναι το "ένοχο" μυστικό της, που ακόμα και η Meghan Markle όταν το έμαθε, έμεινε "παγωτό"!

Η βασίλισσα έχει ένα μυστικό πέρασμα κρυμμένο πίσω από έναν καθρέφτη στο παλάτι, που την βοηθάει να πάρει μια συντομότερη διαδρομή από τα ιδιωτικά διαμερίσματά της στα κρατικά δωμάτια!

Στην εκπομπή Good Morning της ITV, η Kate Garraway έκανε στους θεατές μια περιήγηση στο White Drawing Room, λέγοντας στην κάμερα, "Φαίνεται όμορφο, έτσι δεν είναι;" Πλησιάζοντας τον καθρέπτη είπε, "Όμορφη καμπίνα εδώ, θαυμάσιο αγγείο, χρυσά κηροπήγια εκεί. Αν όμως τραβήξω εδώ αυτό θα δείτε. Θέλει λίγη δύναμη, η βασίλισσα μάλλον είναι πιο δυνατή από ότι φαίνεται!"

Και τότε ήταν που έγιναν τα αποκαλυπτήρια για το μυστικό μονοπάτι που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

βασίλισσα Ελισάβετ μυστικό βασίλισσα Ελισάβετ μυστικό πέρασμα

Εσείς ξέρατε πως ακόμα και η ίδια η Βασίλισσα είχε δηλώσει πως η Diana δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας;