Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κάνει comeback με διπλό ρόλο στο Open! Σε ποια εκπομπή θα τη δούμε;

Αδιανόητο!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κάνει comeback με διπλό ρόλο στο Open! Σε ποια εκπομπή θα τη δούμε;

Δυναμικό comeback κάνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιας και πλέον στο Open, η παρουσιάστρια θα έχει διπλό ρόλο! Μάθετε αναλυτικά σε ποια εκπομπή θα τη δούμε να εμφανίζεται!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρήκε το νέο της τηλεοπτικό σπίτι, και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες της μέσα από τη νέα της εκπομπή, η οποία θα είναι στην ίδια λογική με το «Πάμε Πακέτο».

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», στο κανάλι η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα έχει έναν ακόμα ρόλο, αφού συμφώνησε να λάβει μέρος στο Just The 2 of Us!

Θα τη δούμε λοιπόν και σαν τραγουδίστρια!

Πριν από λίγο καιρό βέβαια, η παρουσιάστρια μίλησε για όλο το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha!

Το «Πάμε Πακέτο» επιστρέφει! Που θα δούμε την Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Το «Πάμε Πακέτο» ετοιμάζεται να επιστρέψει! Που θα δούμε την Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε στη «Φωλιά των Κου Κου» πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με την εκπομπή «Πάμε Πακέτο».

Η γνωστή παρουσιάστρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Alpha, έκανε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, το Open και το One αλλά δεν έκλεισε κάποια συμφωνία λόγω του μεγάλου κόστους παραγωγής.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή έχει βρεθεί μια εταιρεία παραγωγής που επιθυμεί το «Πάμε Πακέτο» αυτή είναι του Νίκου Κοκλώνη, η οποία ψάχνει ήδη το στούντιο που θα γίνει η εκπομπή οπότε η επιστροφή είναι θέμα χρόνου.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η παρουσιάστρια είχε αναφερθεί δημόσια στον Alpha και είχε μιλήσει για την πρόταση που της έκανε και αρνήθηκε.