Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της!

Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Δημοκρατίας σε τρυφερά τετ-α-τετ!

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της!

Η αλήθεια είναι πως με την επιλογή της και στη συνέχεια με την εκλογή της ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν απότομα επάνω της και συνεχίζει να αντιμετωπίζει το θέμα της προβολής της με αμηχανία. Το Youweekly.gr έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της.

Ύστερα και από την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας και μέχρι την ορκωμοσία της στη Βουλή τον Μάρτιο, προσπαθεί να θέσει σε νέα βάση της προτεραιότητες της ζωής της, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τις καθημερινές της συνήθειες.

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Ως λάτρις της τέχνης - είναι μια από τις μεγάλες της αγάπες μαζί με αρκετά άλλα που μάθαμε για την ζωή της - θέλησε να παρακολουθήσει την παράσταση «Μαθήματα Πολέμου» στο Εθνικό Θέατρο και αυτή ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση και ταυτόχρονα η πρώτη φορά που είδαμε στο πλευρό της τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη. Όταν τα φλας των φωτογράφων άστραψαν η ίδια εξεπλάγη, ασυνήθιστη σε τέτοια δημοσιότητα, αλλά όπως πάντα ευγενική και προσιτή, τους ευχαρίστησε χαμογελώντας. Στο τέλος της παράστασης δεν δίστασε να δώσει τα συγχαρητήριά της στον θίασο και με μεγάλη χαρά δέχτηκε να φωτογραφηθεί για μία ακόμη φορά μαζί τους.

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πρώτη γυναίκα πρόεδρος δημοκρατίας

Δεν προλάβαινε να χαιρετά διά χειραψίας η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στην πρώτη εμφάνιση με τον σύντροφό της

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου σχέση

Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπήκε για τα καλά στον ρόλο της και πήρε μια γεύση για το τι θα ακολουθεί στις επίσημες συναντήσεις, αφού περιμένοντας να ξεκινήσει η παράσταση δεν σταματούσε να ανταλλάσσει χειραψίες με τους θεατές που θέλησαν να τη γνωρίσουν από κοντά. «Συγχαρητήρια», βέβαια, άκουσε από πολλές γυναίκες, τις οποίες ευχαριστούσε πολύ εγκάρδια. Ασυνήθιστος και επίσης πολύ αμήχανος ήταν ο σύντροφός της, Παύλος Κοτσώνης, ο οποίος προέρχεται από το δικαστικό Σώμα, με καριέρα τα τελευταία χρόνια ως δικηγόρος στις Βρυξέλλες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ