Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για Αθερίδη! "Να κάνει μια τεράστια αλλαγή..."

Τι συνέβη;

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για Αθερίδη!

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μιλάει για τον Θοδωρή Αθερίδη και μια κριτική που έκανε στον ηθοποιό λέγοντας πως πρέπει να κάνει μια αλλαγή στις ταινίες στα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί. Τι συνέβη όταν το είπε αυτό όμως;

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε αυτό το περιστατικό.

«Δεν έχω αδικήσει μόνο του Θοδωρή, αλλά το έδωσα σαν παράδειγμα γιατί την ξαναείδα. Ήμουν λίγο πιο αυστηρός, δεν ξέρω γιατί. Η ταινία έχει γυριστεί στην Καλλίπολη και νόμιζα ότι αυτό που μου άρεσε είναι συναισθηματικά ταυτισμένο με τα παιδικά μου χρόνια και ότι μπερδεύτηκε το φίλτρο.

Τελικά, όταν την είδα, είδα ότι είναι μια πολύ γλυκιά ταινία και ωραία ιδέα ότι ένας χαρακτήρας δεν υπάρχει. Επειδή του αρέσουν του Θοδωρή αυτά τα τεχνάσματα, να κάνει μια τεράστια αλλαγή στις ταινίες του, και αυτό λίγο στην αρχή…Εντωμεταξύ σε περίπτωση που δεν έχετε δει την μητέρα του δείτε την εδώ

Αλλά έχει πολύ καλές σκηνές μέσα η ταινία και πολύ τρυφερές και το πήγε όλο καλά. Δεν είναι η μόνη ταινία που το έχω κάνει αυτό, άνθρωποι είμαστε και αδικούμε», είπε στα Μεσάνυχτα.

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Flash back! Η ιστορία πίσω από την φωτογραφία με τον Σον Πεν και Ντον Τζόνσον!

Μια αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία ου τραβήχτηκε πρι από 17 χρόνια!

Ο κριτικός κινηματογράφου, το 2001 βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και έβγαλε φωτογραφία με τους αστέρες του Χόλιηγουντ- Σον Πεν και Ντον Τζόνσον! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Κρητικό! Τι συνέβη;

Όσο για την ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία; Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα:

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Η Τζούλια από το Power of Love αποκαλύπτει γιατί αλλά και πώς χώρισε με το Μιχάλη!

"Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που ζητάς από κάποιον να κρατήσει τη μικρή φωτογραφική σου μηχανή σε ένα πάρτι με το που τους εντοπίσεις χαλαρούς και να προλάβει . Ή, βλέπεις «φως» και ποζαρεις μαζί τους, στο κάδρο κάποιου αγνώστου. Πάνε χρόνια, πού να θυμάμαι... #seanpenn #donjohnson #thepledge#greatmovie #premiere #party#cannesfilmfestival #2001 #akward#photobombing #annoying #journalist"

Δείτε την ανάρτηση: