Κάτια Ζυγούλη: Πήρε βαμβάκι και έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Πόση διαφορά έχει από το... βαμμένο που βλέπει ο Ρουβάς;

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Πήρε βαμβάκι και έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Πόση διαφορά έχει από το... βαμμένο που βλέπει ο Ρουβάς;

Η Κάτια Ζυγούλη τόλμησε και πήρε βαμβάκι για να κάνει το αδιανόητο! Με μια κίνηση - ματ θα λέγαμε, έβγαλε το μακιγιάζ από το πρόσωπό της και έδειξε χωρίς ίχνος κόμπλεξ το πόση διαφορά έχει από το βαμμένο που βλέπει ο Σάκης Ρουβάς. Όταν το δείτε, θα τρίβετε τα μάτια σας!

Το πρώην μοντέλο, αποδεικνύει περίτρανα ότι η ομορφιά και η καλαισθησία κυλούν στις φλέβες της. Έβγαλε όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό της και η αλήθεια της φάνηκε στην κάμερα αφήνοντάς μας άφωνους. Η Κάτια Ζυγούλη προσέχει πολύ την επιδερμίδα της και έτσι οι διαφορές είναι απειροελάχιστες.

Είτε με μακιγιάζ είτε βαμμένη, η ίδια έχει άψογο πρόσωπο και δέρμα που πολλές θα ζήλευαν και ο Σάκης Ρουβάς λατρεύει! Άλλωστε το προσέχει πολυ και ακολουθεί ευλαβικά μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αν θέλετε να την δείτε και φουλ βαμμένη, σας είχαμε αναρτήσει πρόσφατα φωτογραφίες... έτσι για να κάνετε μια σύγκριση!

Πώς να δείχνει το πρόσωπό σας άψογο και χωρίς μακιγιάζ σαν την Κάτια Ζυγούλη

Δεν είναι απαραίτητο να αγοράζετε ακριβά προϊόντα ομορφιάς για να έχετε ένα νεανικό, λαμπερό πρόσωπο. Απλώς χρειάζεται να ακολουθήσετε αυτές τις 7 απλές συμβουλές και να διατηρείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Καθημερινός καθαρισμός

Όλοι το ξέρουμε, πολλές το αμελούμε! Μην το κάνεις

Απολέπιση για ένα τέλειο πρόσωπο

Ανά 15 μέρες με μεγάλη προσοχή κορίτσια

Ενυδάτωση

Νερό, νερό και πάλι.... νερό!

Αντηλιακό

Χειμώνα - καλοκαίρι, μην το ξεχνάς!

Φυσικές μάσκες

Υπάρχουν παντού και δεν είναι απαραίτητα ακριβές

Ισορροπημένη διατροφή

Είναι το παν, τέρμα τα.... σουβλάκια!

Αποτοξίνωση

Από όλα όσα ξέρεις ότι προκαλούν φθορά αλλά... τα συνεχίζεις!