Ελεονώρα Ζουγανέλη: Με διάφανη μπλούζα στα γενέθλιά της! Έσβησε τρεις τούρτες! Αποκλειστικές φωτογραφίες!!

Το διασκέδασε με την ψυχή της κι έχουμε τα κλικ!

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Με διάφανη μπλούζα στα γενέθλιά της! Έσβησε τρεις τούρτες! Αποκλειστικές φωτογραφίες!!

Τα γενέθλιά της αποφάσισε να γιορτάσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη με μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση! Φόρεσε διάφανη μπλούζα και έσβησε τρεις τούρτες στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε! Ο φωτογράφος του Youweekly.gr μας έστειλε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Παρά το δικαιολογημένο άγχος αλλά και την κούραση των προηγούμενων ημερών με τις συνεχείς πρόβες, το βράδυ του Σαββάτου η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του «Anodos stage», στην πρεμιέρα των εμφανίσεών της, με... φόρα και μεγάλη χαρά. Φίλοι, συνάδελφοι και κοινό έγιναν πολύ γρήγορα μια παρέα που τραγουδούσε μαζί της, κάνοντας την αρκετά αδυνατισμένη και γυμνασμένη Ελεωνόρα πολύ ευτυχισμένη.

Ελεονώρα Ζουγανέλη ηλικία

Εκείνη δεν σταμάτησε να αφιερώνει τα τραγούδια της, ενώ σε μια στιγμή πάνω στη σκηνή οι μουσικοί της και οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής της εταιρείας αποφάσισαν να της κάνουν την πρώτη έκπληξη για τα γενέθλιά της που ήταν εκείνο το βράδυ. Η ορχήστρα της έπαιζε το «Happy birthday», η τούρτα ανέβηκε στη σκηνή, ενώ μια δεύτερη έκπληξη την περίμενε όταν ο κολλητός της φίλος, παλαιός της συμμαθητής και το πρώτο της αθώο φλερτ από το Γυμνάσιο, Χρήστος Παυλόπουλος, ο οποίος συμπτωματικά είχε και εκείνος γενέθλια εκείνη τη μέρα, έβγαλε τη δεύτερη τούρτα μπροστά της αφήνοντάς την σαστισμένη! Η Ελεωνόρα έσβησε μαζί του τα κεράκια της τούρτας συγκινημένη και ανέβηκε λίγα λεπτά αργότερα για να συνεχίσει το πρόγραμμά της, δηλώνοντας από το μικρόφωνο πως ήταν μία από τις ωραιότερες βραδιές της ζωής της.

Ελεονώρα Ζουγανέλη σύντροφος

Τα σενάρια για τον νέο σύντροφο της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη περιοδικό YOU

Η αλήθεια είναι πως μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αθητάκη πριν από έναν χρόνο, δεν είχε διαρρεύσει καμία πληροφορία που να αφορά την προσωπική της ζωή. Μέχρι που πριν από λίγες μέρες τα σενάρια την ήθελαν να είναι στο ξεκίνημα ενός πολύ τρυφερού ειδυλλίου με τον συνθέτη Γιάννη Χριστοδουλόπουλο. Η Ελεωνόρα, πάντως, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day», έδωσε μια άκρως διπλωματική απάντηση μπερδεύοντάς μας ακόμη περισσότερο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ