Γιώργος Λιάγκας: Και όμως έκανε αποκάλυψη - "βόμβα" για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! "Επειδή εγώ..."

Τι ήταν αυτό που "πρόδωσε";

Γιώργος Λιάγκας: Και όμως έκανε αποκάλυψη -

"Επειδή εγώ τον έχω δει με μια πολύ ωραία κοπέλα να κυκλοφορεί, δεν ξέρω τίποτα!" Και όμως o Γιώργος Λιάγκας έκανε αποκάλυψη - "βόμβα" για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον αέρα και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε!

Χαρακτηριστικά είπε, «Αν ο Δημήτρης είχε μια καινούργια σχέση, ο δημοσιογράφος θα έκανε focus στην καινούργια σχέση του Δημήτρη. Ο Δημήτρης όμως παρότι μπορεί να έχει σχέση, επειδή εγώ τον έχω δει με μια πολύ ωραία κοπέλα να κυκλοφορεί… Πλάκα κάνω, δεν ξέρω τίποτα. Ο Δημήτρης δεν έχει κάτι επίσημο. Αν είχε μια επίσημη σχέση θα τον ρωτούσαν για τη σχέση του. Τώρα που δεν έχει τον ρωτάνε για τον χωρισμό του.»

Για την εκπομπή του και το ΕΣΡ τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας;

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη 4 χρόνια μετά τον χωρισμό με την Σκορδά! "Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις!"

Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας και έκανε μια αποκάλυψη που κανείς δεν γνώριζε για τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά αναφέροντας στα λόγια του "Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις!". Να σημειωθεί πως το αγαπημένο αυτό πρώην ζευγάρι έχει επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους εδώ και 4 χρόνια.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με αφορμή τον χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά και της Φωτεινής Ψυχίδου που έσκασε σα βόμβα στην εγχώρια showbi αποκάλυψε κάποιες δύσκολες στιγμές που είχε περάσει κι εκείνος όταν η απόφαση πάρθηκε και εγκατέλειψε το σπίτι του.

«Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου. Εγώ έχω κλάψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Τι πρώτες μέρες εκείνες έχω κλάψει όσο ποτέ άλλοτε» είπε στον αέρα του "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" στον ΣΚΑΙ και συνέχισε... «Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου. Δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα, δεν αναπνέεις την ανάσα. Αυτό είναι πολύ άσχημο τις πρώτες μέρες…»

Να σημειωθεί πως μπορεί τα πράγματα με το ΕΣΡ και με όλα αυτά που δημιουργήθηκαν να έχουν... τελειώσει αλλά ακόμα ένα χτύπημα βρήκε τον παρουσιαστή πριν από λίγες ημέρες...