Ρούλα Κορομηλά: Φόρεσε λευκό πουλόβερ και καλσόν με βούλες! Φωτογραφία από το σαλόνι της!

Πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρούλα Κορομηλά: Φόρεσε λευκό πουλόβερ και καλσόν με βούλες! Φωτογραφία από το σαλόνι της!

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να απέχει πολλά χρόνια από την τηλεόραση, ωστόσο καθημερινά επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media. Πολλές είναι οι δημοσιεύσεις μέσα από το σπίτι της και συγκεκριμένα από το σαλόνι της. Στην πιο πρόσφατη, την είδαμε να φοράει λευκό πουλόβερ με καλσόν με βούλες.

Η παρουσιάστρια έχει πάρει την απόφαση να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης και γενικά των media διατηρώντας χαμηλό από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην παρουσίαση έχει μετρήσει πολλά... χιλιόμετρα, βλέποντας μεγάλη επιτυχία και πλέον θέλει να περάσει όλο το χρόνο της με αγαπημένα της πρόσωπα.

Μετά από 14 χρόνια που έλειπε από την τηλεόραση και συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου του 2014, επέστρεψε στο MEGA, και συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή του show Just the 2 Of Us, ενώ στις 16 Απριλίου του 2016 και μετά από 16 χρόνια από την τελευταία προβολή του σόου της ΜΠΡΑΒΟ, επανέφερε το σόου με τίτλο ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ στον νεοσύστατο τότε τηλεοπτικό σταθμό EPSILON αποτελώντας την μεγαλύτερη μεταγραφή του σταθμού. Η συνεργασία της με το κανάλι έληξε άδοξα και αναπάντεχα στις 20 Ιουνίου 2016, λίγο πριν μεταδοθεί η τελευταία πανηγυρική εκπομπή από την Σύρο, μετά από απόφαση της παρουσιάστριας λόγω πιθανών οικονομικών διαφορών και κακής συνεργασίας με την διοίκηση του σταθμού.

Από εκείνη την ημέρα έχει πραγματοποιήσει μια μόνο τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου όπου μίλησε για όλους και για όλα, μέχρι και στην Ελένη Μενεγάκη, ενώ είναι καθημερινή χρήστης του Instagram.

Η φωτογραφία από το σπίτι της με καλσόν και πουλόβερ

Στην τελευταία της ανάρτηση, την είδαμε να ποζάρει στο σαλόνι του εντυπωσιακού σπιτιού της φορώντας μόνο ένα λευκό πουλόβερ, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν με βούλες και λευκές ψηλές κάλτσες.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε: «Να ζούμε όπως θέλουμε, να είμαστε όπως νιώθουμε και να γυρνάμε την πλάτη στα πρέπει. Η παιδικότητα δεν έχει δεκαετία! Διαρκεί όσο της το επιτρέπουμε!».