Ανδρέας Γεωργίου: Ο δημιουργός του Μπρούσκο πόζαρε με πρόσωπο που έχει γίνει viral! Χαμός με την φωτογραφία!

Ο λόγο για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Γεωργίου: Ο δημιουργός του Μπρούσκο πόζαρε με πρόσωπο που έχει γίνει viral! Χαμός με την φωτογραφία!

Χαμός επικράτησε με την φωτογραφία που δημοσίευε ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος έχει δημιουργήσει την τηλεοπτική σειρά Μπρούσκο. Πόζαρε με πρόσωπο που έχει γίνει viral και βλέπουμε καθημερινά μέσα από εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την σειρά που έπαιξε με επιτυχία στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, υποδύθηκε τον πρωταγωνιστή με το όνομα «Αχιλλέας», ο οποίο ερωτεύτηκε παράφορα την σύζυγο ενός Κρητικού, που υποδυόταν η Ελένη Βαϊτσου.

Μετά το τέλος του Μπρούσκο ο Ανδρέας Γεωργίου είδε τεράστια επιτυχία και σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού η σειρά έπαιξε εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο σε ακόμη 52 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Ουκρανία, η Εσθονία, η Σλοβενία, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Κολομβία, το Περού, η Ουρουγουάη, το Μεξικό, η Βενεζουέλα, ο Παναμάς και η Χιλή.

Στην συνέχεια ήρθαν ακόμη δυο επιτυχίες. Το Τατουάζ στον ALPHA και οι 8 Λέξεις που έχει επιλέξει σχεδόν τους ίδιους ηθοποιούς.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι και συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και το τηλεοπτικό του ταίρι, την Ματίνα Νικολάου, η οποία υποδύεται την Βάνια και έχει γίνει viral με το ρόλο της.

Η φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου που έγινε viral

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Μάλιστα, μας έχει δείξει και το σπίτι της αδερφής του η οποία μένει μόνιμα στο Λονδίνο. Το σαλόνι της όπως είδαμε είναι πολύ cozy.

Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία του αγκαλιά με την Ματίνα Νικολάου, η αλλιώς Βάνια. Στην λεζάντα τους έγραψε «Η χαρά του μεσημεριού!». Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή και η συγκεκριμένη ανάρτηση του μάζεψε πάνω από 26.000.