Το σπίτι της αδερφής του Αχιλλέα από το Μπρούσκο το έχετε δει; Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της!

Ξαπλωμένος στον καναπέ ο Ανδρέας Γεωργίου!

Το σπίτι της αδερφής του Αχιλλέα από το Μπρούσκο το έχετε δει; Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της!

Ο Ανδρέας Γεωργίου έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός μέσα από τον ρόλο του Αχιλλέα στο Μπρούσκο που έπαιζε στον ΑΝΤ1. Δίπλα του βρισκόντουσαν και βρίσκονται τα αδέρφια, ειδικά η αδερφή του την οποία επισκέφθηκε στο σπίτι της και έχουμε φωτογραφία από το σαλόνι της.

Ο ηθοποιός παρά το αυξημένο του επαγγελματικό καθημερινό πρόγραμμα, πάντα βρίσκει χρόνο για τους φίλους και την οικογένεια του και είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram.

Πριν λίγες ημέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της αδερφής του, όπου τον είχε πάρει ο ύπνος. Την στιγμή απαθανάτισε εκείνη για να κάνει χιούμορ.

«Όταν βρίσκεται κάπου γύρω σου η αδερφή σου και σε παίρνει ο ύπνος στον καναπέ!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Την δεύτερη μητέρα του Ανδρέα Γεωργίου την έχετε δει;Το πρόσωπο της δεν το γνώριζε κανείς...

Στο σαλόνι του ο Ανδρέας Γεωργίου από το Μπρούσκο έχει μαύρο μαύρο καναπέ! Τον πήρε ο ύπνος με τα αδέρφια του...

Ο Ανδρέας Γεωργίου που γνωρίσαμε στο Μπρούσκο έχει στο σαλόνι του σπιτιού του μαύρο καναπέ. Εκεί τον πήρε ο ύπνος μαζί με τα αδέρφια του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ευρέως γνωστός μέσα από το Μπρούσκο, η οποία ήταν δική του σειρά και είδε μεγάλη επιτυχία και εκτός Ελλάδος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους. Σε μια από αυτές τις στιγμές είδαμε το σαλόνι του σπιτιού του.

Στο μαύρο καναπέ του, τον πήρε ο ύπνος μαζί με τα αδέρφια του, έχοντας στην αγκαλιά τους... πίτσες.

Την αυτοκινητάρα του την έχετε δει; Έχει δερμάτινα καθίσματα και είναι... "θηρίο". και... έχουμε φωτογραφία από το εσωτερικό του.