Ράνια Θρασκιά: Αυτό είναι το εντυπωσιακό αυτοκίνητο της! Στο εσωτερικό έχει μπεζ καθίσματα!

Δείτε το!

Ράνια Θρασκιά: Αυτό είναι το εντυπωσιακό αυτοκίνητο της! Στο εσωτερικό έχει μπεζ καθίσματα!

Η Ράνια Θρασκιά μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, ωστόσο καθημερινά επικοινωνεί με τους θαυμαστές της. Μάλιστα, στο Instagram μας έδειξε και το αυτοκίνητο της και συγκεκριμένα το εσωτερικό του. Όπως είδαμε, τα καθίσματα του είναι σε μπεζ χρώμα.

Είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα. Την έχουμε δει στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ στην συνέχεια απέκτησε την δική της εκπομπή. Πλέον την βλέπουμε ορισμένες φορές στο Πρωινό όπου μιλάει για την ζωή και την ψυχολογία.

Ξεκινώντας την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη - όπου και είναι η καταγωγή της - και τα τοπικά κανάλια, στην πορεία κατέβηκε στην Αθήνα. Εκεί παρουσίασε εκπομπές όπως το Κοιτάω μπροστά, το Elatte και το Υπάρχει λύση. Επίσης ήταν παρουσιάστρια στον Όμορφο κόσμο το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μετά την απόφαση της να αποχωρήσει από την τηλεόραση, δημιούργησε με πολύ αγάπη το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης». Είναι ένα μέρος προσπάθειας των ανθρώπων, στην πορεία της Προσωπικής τους Εξέλιξης προς τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.

Εκτός του κέντρου έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα των δυο παιδιών της, τα οποία απέκτησε από το γάμο της με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο με τον οποίο πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αυτό είναι το αυτοκίνητο της Ράνιας Θρασκιά

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η πρώην παρουσιάστρια επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων που κάνει τόσο από το Πρωινό και τις εμφανίσεις της, όσο και από τη δουλειά της και την καθημερινότητα της.

Πριν λίγες ώρες μέσα από το Instastory της μας έδειξε και το εσωτερικό του αυτοκινήτου της. Όπως μπορέσαμε να δούμε, τα καθίσματα του είναι μπεζ και πρέπει να είναι μεγάλο.

Ράνια Θρασκιά αυτοκίνητο