Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινεί για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς! Ο πραγματικός λόγος που διέλυσαν την σχέση τους!

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινεί για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς! Ο πραγματικός λόγος που διέλυσαν την σχέση τους!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς και πραγματικά συγκίνησε. Αποκάλυψε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που τους οδήγησε στο να διαλύσουν την σχέση τους μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στο The 2night show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πρώτη φορά ανοιχτά για το γεγονός αυτό αποκαλύπτωντας και τον λόγο που χώρισαν.

«Toν Κούπερ τον είχα κάνει δώρο στην Ιλένια. Τον κράτησα εγώ, αλλά τον πηγαίνω να τον βλέπει. Την αγαπάω πολύ την Ιλένια, είμαστε πολύ καλά. Ο λόγος που δε συνεχίσαμε με την Ιλένια είναι πως όταν κάτι δεν προχωράει, καλό είναι να σταματάει. Δε χωρίσαμε για τη δουλειά, ούτε θέμα καριέρας είναι. Υπήρχαν πρακτικές δυσκολίες γιατί όταν επέστρεφε 4 το πρωί και εγώ έφευγα 5.30 δεν υπήρχε επαφή. Τα βρίσκεις όμως αυτά.

Έγινε μια συζήτηση στην οποία είδαμε πως αυτό το πράγμα δεν πηγαίνει στο επόμενο στάδιο. Αυτή η συζήτηση δεν ευοδώθηκε και έτσι ήταν αναπόφευκτο να χωρίσουμε. Δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλειας. Περνούσαμε καλά μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια. Έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα. Είχα στο μυαλό μου πως από νωρίς ήθελα να γίνω πατέρας. Ποτέ δεν το ζόρισα και φτάσαμε 40. Έχω φρικάρει λίγο με τη φάση της μοναξιάς» είπε, μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτό είναι το νέο του βήμα με τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς! Έτοιμος για μεγάλες αλλαγές!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αυτό είναι το νέο του βήμα μετά από τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς και είναι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές στην ζωή του!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός πριν από δύο μήνες αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι η σχέση του με την επί χρόνια αγαπημένη του, Ιλένια, έχει τελειώσει.

Αυτήν την φορά όμως στην εφημερίδα Real ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει τη ζωή του και να αλλάξει όλα όσα δεν τον ικανοποιούν στην καθημερινότητά του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η Ιλένια «έσπασε» την σιωπή της μετά τον χωρισμό - «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά»!

Η αρχή των αλλαγών θα γίνει με την μετακόμιση που ετοιμάζεται να κάνει σύντομα. Ο αγαπημένος παρουσιαστής θέλει να φύγει από το σπίτι όπου συγκατοικούσε με την πρώην σύντροφό του Ιλένια Ουίλιαμσ. Το σπίτι στην Κηφισιά, στο οποίο είχαν μετακομίσει οι δυο τους στις αρχές του χρόνου, δεν τον γεμίζει πια. Άλλωστε, ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα Παλαιού Φαλήρου και λάτρης των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αναζήτηση της νέα τους στέγης έχει επικεντρωθεί σε εκείνες τις περιοχές! Είναι δύσκολο να έχει καταφέρει μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει βρει κάτι που να τον ικανοποιεί, αλλά είναι κάτι που θα το ήθελε πολύ!