Κέισι Μίζιου: Λιώσαμε! Η πρώην παίκτρια του GNTM έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τον σύντροφο της!

Η ανάρτηση στο Instagram!

Κέισι Μίζιου: Λιώσαμε! Η πρώην παίκτρια του GNTM έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τον σύντροφο της!

Λιώσαμε με την τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Κέισι Μίζιου για τον σύντροφο της Δημήτρη. Η πρώην παίκτρια του GNTM συχνά εκφράζει τον θαυμασμό της για τον φίλο της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και εκδηλώνει την αγάπη της.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και την κατάκτηση της δεύτερης θέση η Κέισι η ίδια κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας ενώ βρίσκεται και πάλι πίσω στις καθημερινές της συνήθειες.

Η ίδια είναι full in love και δεν το έχει κρύψει, άλλωστε όταν τον είδε στον τελικό και φωτογραφήθηκαν μαζί, ξέσπασε σε κλάματα και τρελάθηκε από τη χαρά της.

Αυτή την φορά το μοντέλο δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία με τον σύντροφο της Δημήτρη τον οποίον αποθέωσε. Το ζευγάρι είναι έναν χρόνο μαζί και οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι. Η Κέισι αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύντροφο της σε τρυφερές στιγμές.

Κι ο ίδιος όμως φαίνεται να της έχει πολύ αδυναμία. Η ίδια αυτή την φορά δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Δημήτρη εκδηλώνοντας τον θαυμασμός της.

“Είμαι η μεγαλύτερή σου φαν” δήλωσε.

Κέισι Μίζιου

GNTM: Η Κέισι Μίζιου είναι full in love και δεν το κρύβει λεπτό! Η νέα τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφο της!

Η Κέισι Μίζιου, μετά την έξοδό της από το GNTM, δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά της με τον αγαπημένο της Δημήτρη! Η νέα τρυφερή ανάρτηση με τον σύντροφό της, δείχνει για ακόμα μία φορά, πως το ζευγάρι είναι full in love!

Πριν ακόμα βγει από το παιχνίδι, η πανέμορφη Κέισι είχε μιλήσει πολλές φορές για τον αγαπημένο της Δημήτρη ενώ είχε ξεκαθαρίσει στην κάμερα, πως είναι ο άνθρωπος της ζωής της.

Το ζευγάρι πλέον περνάει πολύ χρόνο μαζί και δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον. Σε μία νέα δημοσίευσή του στο Instagram, ο Δημήτρης ανέβασε μία υπέροχη selfie με τους δυο τους μέσα από το αμάξι!

https://www.instagram.com/p/B7GuWcKgCIR/?utm_source=ig_web_copy_link'[/OEmbed