Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Κάργα unfollow στην Χρηστίδου!" - Την "σταύρωσε" για δεύτερη φορά δημόσια!

Ξαναμίλησε για εκείνη και η... κόντρα συνεχίζεται;

Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Η "κόντρα" του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως πήρε "φωτιά" ξανά μετά τις νέες του δηλώσεις! Την "σταύρωσε" με τα λόγια του για δεύτερη φορά δημόσια, αφού η ατάκα του ήταν αφοπλιστική: "unfollow κάργα!" είπε και... τι συμβαίνει τέλος πάντων μεταξύ τους;

Όλοι θυμόμαστε πως πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει θύελλα με το unfollow του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο instagram χωρίς καν να αναφέρει τον λόγο! Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέλησε να μιλήσει για όλους και για όλα!

Αφού πρώτα αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, συγκινώντας με τα λόγια του προχώρησε στα unfollow που έχει κάνει σε επώνυμα πρόσωπα!

Αρχικά δήλωσε για την Ελένη Τσολάκη:

"Η Ελένη Τσολάκη είναι πολύ ταλαντούχα. Την είχα κάνει unfollow στην αρχή της σεζόν. Είχε πει κάτι που με πείραξε πολύ. Δε με πειράζει κάτι που λένε γενικά. Και εγώ λέω. Αλλά είναι μερικοί παράγοντες που δε θέλω τώρα να υπεισέλθω, που έχουν σχέση με την προσωπική επαφή. Δηλαδή αν εμείς έχουμε μιλήσει, ή έχουμε πιει ένα κρασί, σε έχω βάλει σπίτι μου και πεις κάτι που ξέρεις ότι δεν ισχύει και το πεις για να το πεις, έχω θέμα. Αν δε σε ξέρω και πεις εντάξει. Έχω πολλούς."

Και έκλεισε με την αναφορά του στην Σίσσυ:

"Unfollow κάργα στη Σίσσυ Χρηστίδου. Είναι προσωπικός ο λόγος και δεν θα ήθελα να τον αναφέρω"

Τι να έχει σύμβεί;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σταύρωσε» την Σίσσυ Χρηστίδου! «Αυτό υπηρετεί και πρεσβεύει τόσα χρόνια, να μην...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «σταύρωσε» την Σίσσυ Χρηστίδου. «Αυτό υπηρετεί και πρεσβεύει τόσα χρόνια, να μην...» ήταν μερικά από αυτά που είπε για την παρουσιάστρια.

Ο χαμός στον αέρα του Πρωινού ξέσπασε μετά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Alpha.

«Στα μισά συμφωνώ, ότι όντως αυτό πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, το είπαμε, τέλος. Αλλά, φυσικά ένας άνθρωπος του κύρους, της πορείας και της εμπειρίας της Βίκυς Χατζηβασιλείου, έχει χρέος να βγει να πει αυτό που νιώθει για τις εργασιακές συνθήκες κάτω από τις οποίες έπαψε μια συνεργασία με τον Alpha. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μάς έχει συνηθίσει να λέει τη γνώμη της και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει ποτέ σπάσει τα αβγά, οπότε πάλι συνεπής είναι σε αυτό που λέει.

Ποτέ δεν έχει πει κάτι, νομίζω είναι από τις πρώτες φορές που τουλάχιστον λέει κάτι εδώ, αν λέει κάτι. Η Σίσσυ Χρηστίδου πολύ σωστά υποστήριξε αυτό που υπηρετεί και πρεσβεύει τόσα χρόνια, το να μην λέει άποψη. Είπε ότι δεν πρέπει να τα βάζεις με ένα κανάλι, όπως κι εκείνη δεν τα βάζει με κανέναν» είπε ο παρουσιαστής.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρης Καβατζίκης διαφώνησαν με τον Δημήτρη. «Έχει άποψη αλλά τη λέει με κομψό τρόπο», του είπαν.

«Δεν την διατυπώνει την άποψή της, είναι όλα καλά κι όλα ωραία. Η Σίσσυ δεν βγήκε ποτέ να μας πει για τον ΑΝΤ1, βγήκε τώρα μετά από 10 χρόνια επειδή βγήκε η Γκαγκάκη να απαντήσει» πρόσθεσε εκείνος.