Ζέτα Μακρυπούλια: Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στα χιόνια! Οι φωτογραφίες από την εκδρομή τους!

Που πήγε το ζευγάρι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στα χιόνια! Οι φωτογραφίες από την εκδρομή τους!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εδώ και πολλά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χθες, πήγαν εκδρομή στα χιόνια και παρόλο που η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες, δεν τον έδειξε πουθενά.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός έχει πάρει την απόφαση να κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή για να προστατεύει αγαπημένα της πρόσωπα και σχέσεις και είναι από τους ανθρώπους που το έχουν καταφέρει με επιτυχία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σπάνιες φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της, καθώς κυρίως αναρτεί τις εμφανίσεις της στο Ρουκ Ζουκ που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, αυτή με την ανατρεπτική της φούστα εντυπωσίασε πολύ.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την εκδρομή που πραγματοποίησε λίγο πιο έξω από την Αθήνα. Μάλιστα, ανέβηκε σε σημείο όπου χιόνισε και το τοπίο ήταν μαγευτικό. Μάλιστα, μαζί της πρέπει να ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αν κρίνουμε από την κίνηση να μην αποκαλύψει με ποιόν ήταν μαζί.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης

Χιόνια

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια από την εκδρομή της

Η Ζέτα Μακρυπούλια μεταξύ άλλων φωτογραφιών της, θέλησε να μοιραστεί και μια δική της από το δάσος που περπάτησε. Το look της ήταν πολύ cozy, αφού επέλεξε να φορέσει λευκό ζιβάγκο, μαύρο κολάν και χοντρό μπουφάν.

Στην λεζάντα της έγραψε:

«Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αλλάζει η ψυχολογία μου όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση, πως έτσι απλά αδειάζει το μυαλό απ’ όλα και πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε μία χώρα που έχει τόσες μα τόσες πολλές επιλογές!! Το χωριό αυτό που με ρωτάτε όλοι ποιο είναι και ποιο είναι, λέγεται Παύλιανη. Είναι ένας θησαυρός που βρίσκεται δυόμιση ώρες μακριά από την Αθήνα στους πρόποδες της Οίτης, με απίστευτη φυσική ομορφιά και δυο μαγικές διαδρομές μέσα από το δάσος, τα έλατα, τα ποτάμια, τα ρυάκια, τα ρέματα, τους καταρράκτες και τα πλατάνια που οδηγούν στις κορυφές του βουνού, στο θρόνο του Δια καθώς και στα πυρά του Ηρακλέους! Σας το προτείνω!!».