Γνωστός Έλληνας συγκλονίζει: «Όσο ήμουν διασωληνωμένος υπήρχε κόσμος που ευχόταν να πεθάνω»

Ποιος έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Γνωστός Έλληνας συγκλονίζει: «Όσο ήμουν διασωληνωμένος υπήρχε κόσμος που ευχόταν να πεθάνω»

Συγκλόνισε η εξομολόγηση γνωστού Έλληνα βουλευτή πως όσο καιρό ήταν "διασωληνωμένος υπήρχε κόσμος που ευχόταν να πεθάνει, καθώς ήταν στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαλότητας" όπως είπε ο ίδιος για τα όσα είχε ακούσει.

Ο λόγος για τον Θάνο Πλεύρη, ποινικολόγο και βουλευτή που βρέθηκε στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε πριν λίγο καιρό.

Πλεύρης Μεσάνυχτα

«Όσο ήμουν διασωληνωμένος υπήρξε κόσμος που επιθυμούσε και ευχόταν να πεθάνω. Ήταν στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαλότητας και μόλις έγινε ευρέως γνωστό ότι είμαι διασωληνωμένος και με μικρές πιθανότητες επιβίωσης, υπήρχαν πάρα πολλοί που έγραφαν στο twitter “να παρακαλάμε να κερδίσει αυτή τη μάχη ο σταφυλόκοκκος”, “εδώ δεν χωράνε συναισθηματισμοί, να πεθάνει”. Εντωμεταξύ δείτε και ποια ηθοποιός έχει καρκίνο στο 4ο στάδιο

Όταν μου είπαν ότι διασωληνώνομαι, η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην πεθάνω χωρίς να έχω δει τα παιδιά μου. Έπαθα σηπτικό σοκ, αυτή η μόλυνση μπήκε στην κυκλοφορία του αίματος…», είπε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη.

Μαύρο Πάσχα για γνωστό Έλληνα παρουσιαστή! Η φωτογραφία σοκ, διασωληνωμένος, στο νοσοκομείο!

Μαύρο Πάσχα έκανε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία σοκ, διασωληνωμένος, μέσα στο νοσοκομείο!

Στην ανάρτησή του, μεταξύ άλλων, έγραψε: «Όταν τα "ευχαριστώ" λαμβάνουν άλλες διαστάσεις.» Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ροδίτη, τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο της ΕΡΤ! Ο Ανδρέας Ροδίτης δημοσίευσε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, όταν νοσηλευόταν πριν λίγες μέρες, και έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όταν τα "ευχαριστώ" λαμβάνουν άλλες διαστάσεις.

Υποκλίνομαι κ ευχαριστώ το σύμπαν όπως εγώ το εννοώ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ γεμάτο ευγνωμοσύνη, στον καθηγητή Άρη Καραγιάννη κ την ομάδα του. Επίσης στον αναισθησιολογο κ. Μπακα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ένα θεορατο ευχαριστώ στην διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για το ανθρώπινο πρόσωπό της. Μαρία κ Παναγιώτη σας ευχαριστώ.

Συγκλονίζει πασίγνωστη τραγουδίστρια με το σκελετωμένο της σώμα!

Δεν ξεχνώ από τον Εδοεαπ επίσης, τον ακτινολόγο Ανδρέα Καππο κ την παθολόγο Παναγιώτα Γρηγορίου. Επιπλέον ευχαριστώ το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικης. Τους φίλους κ κουμπάρους μου γιατρό, Γιώργο Ξυνοπουλο, τη Ναντια, τον Γιώργο Μαστροδημο κ τη Δήμητρα. Την Μαίρη Καρατζαφερη. Την Νταιζη Λεμπέση. Ασπα κ Πέτρο σας φιλώ. Την Κονι για τους υπέροχους κρινους της κ την παρέα.

Ευχαριστώ φυσικά τη γυναίκα μου, τους φίλους κ συναδέλφους απ την ΕΡΤ. Φίλε Νεκτάριε Κράνη και Ντίνο Παπαδόπουλε, ο Θεός πάντα κοντά σας. Πέρασε μια βδομάδα ήδη. Είμαι στο σπίτι μου. Πονάω κ προσπαθώ.

Φέτος η Ανάσταση είχε διαφορετική δυναμική κ αξία για μένα. Κουράγιο σ όλους όσους η ζωή, τους δείχνει το σκληρό της πρόσωπο.»!

Ο Ανδρέας Ροδίτης σε ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο