Σοκ για πασίγνωστη ηθοποιό! Έχει καρκίνο στο τέταρτο στάδιο!

Το αποκάλυψε η ίδια!

Σοκ για πασίγνωστη ηθοποιό! Έχει καρκίνο στο τέταρτο στάδιο!

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έκανε μία πασίγνωστη ηθοποιός, μιας και είπε on camera πως ο καρκίνος επέστρεψε και βρίσκεται πλέον στο τέταρτο στάδιο.

Μετά τη μάχη που έδωσε το 2017 με την ασθένεια, αυτή ηθοποιός «χτυπήθηκε» και πάλι από τον καρκίνο και θέλησε να το μοιραστεί με το κοινό.

Η Shannen Doherty αποκάλυψε ότι καρκίνος επέστρεψε. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Good Morning America του ABC News η 48χρονη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι η ασθένεια εμφανίστηκε και πάλι παρόλο που μετά την τελευταία μάχη που έδωσε το 2017 θεώρησε ότι είχε ξεμπερδέψει μαζί της.

ηθοποιός καρκίνος

Η πρωταγωνίστρια των σειρών Charmed και Beverly Hills διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο το 2015.

«Υπάρχουν μέρες που λέω 'γιατί σε εμένα΄» δηλώνει η ίδια για την εξέλιξη στην υγεία της.

«Και μετά λέω:΄Γιατί όχι; Σε ποιον άλλο; Ποιος άλλος εκτός από εμένα το αξίζει; Κανείς».

Μία συγκινητική δήλωση για τον καρκίνο έκανε και ο Αντίνοος Αλμπάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα.

Τραγικές ώρες για τραγουδίστρια! Η μάχη με τον καρκίνο και οι δύσκολες στιγμές

Τραγικές ώρες για τραγουδίστρια που μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο και τις δύσκολες στιγμές στο Πρωινό.

Ο λόγος για την Τζούλη Μασίνο οποία μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε αλλά και τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές.

«Πέρασα μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή γιατί η αδελφή μου έχει καρκίνο. Έκανε μια μεγάλη εγχείρηση και ήμουν δίπλα της συνέχεια, μέσω του Viber και του WhatsApp», δήλωσε η Τζούλι Μασίνο, ενώ παραδέχτηκε πως σκέφτεται να φύγει μόνιμα για την Αμερική.

«Πριν δύο μήνες ήμουν στο νοσοκομείο γιατί πήρα λάθος δόση ινσουλίνης και μου έμεναν 25 λεπτά μέχρι να πέσω σε κόμμα. Έκανα λάθος με την πένα και αντί να κάνω 6, όπως έπρεπε, έκανα 36", ανέφερε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε λόγω του διαβήτη.

Η Τζούλι Μασίνο, μίλησε για την προσωπική της ζωή. «Είμαι χωρίς σύντροφο 11 χρόνια, όμως δεν ήταν δική μου επιλογή. Δεν είμαι η φίρμα, αλλά έχω 'όνομα΄και οι άντρες φοβούνται να κάνουν σχέση μαζί μου», εκμυστηρεύτηκε.

Πριν λίγο καιρό βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της επιτυχημένη τραγουδίστρια!